Naslovna VESTI Nesvakidašnja PRIJATELJSTVA u životinjskom svetu

Nesvakidašnja PRIJATELJSTVA u životinjskom svetu

0
petface prijateljstva

Svedoci smo brojnih zanimljivih prijateljstava između ljudi i životinja. A šta kada se spoji nespojivo. Kada nam je nezamislivo da vidimo određene vrste životinja zajedno, a one su baš odlučile da nam prkose i da se druže. Sledeće fotografije prikazuju neka od najnesvakidašnjijih i najslađih prijateljstava.

Pročitajte još: BIZARNO: 11 najčudnijih krađa životinja u prethodnih nekoliko godina

Mops Fagli i maleno pilence žive na Filipinima. Upoznali su se kada su bili samo nekoliko nedelja stari, a sada su nerazdvojni.

petface prijateljstva Čita Kasi i pas Mtani su se upoznali 2011. godine u posebnom rezervatu, staništu čita na Floridi.

petface prijateljstvaPrerijski pas Svarli i koza pod imenom Mali Sebastijan su pratkično nerazdvojni i provode vreme zajedno u svom domu u Hjustonu u Teksasu.

petface prijateljstvaJarac Hans i njegov prijatelj – pas Džuli. Ovaj bernardinac je domaćin brojnih seoskih životinja na farmi u Belgiji na kojoj živi.

petface prijateljstvaOvan Albert i slonče Temba žive zajedno u rehabilitacionom centru u Južnoafričkoj Republici. Ovaj slon je ostao siroče kada je njegova majka pala sa litice. Nakon toga, Temba je našao utehu u svom drugaru Albertu.

petface prijateljstvaMaleni tvor Kikiriki je postao siroče sa samo šest nedelja i preuzelo ga je udruženje Životinje iz Montane. Ovo udruženje je vodilo računa i o planinskim lavovima, to jest, njihovim malenima istog uzrasta kao što je bio Kikiriki, koji je postao prijatelj sa ovim divljim životinjama.

petface prijateljstvaOduševljeni smo ovim drugarima i želimo češće da vidimo ovakva PRIJATELJSTVA! ?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPar se vratio sa odmora i zatekao NEOČEKIVANOG PROVALNIKA
Sledeći tekstVOĆE i POVRĆE koje je OTROVNO po vašeg psa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime