Naslovna VESTI PSI PRODALA VENČANICU kako bi spasla ZLOSTAVLJANOG PSA!

PRODALA VENČANICU kako bi spasla ZLOSTAVLJANOG PSA!

0
Prodala venčanicu kako bi spasla psa

Jedna mlada žena uradila je nešto što je zadivilo ceo svet. Ili, bar mnoge koji veruju da psi imaju pravo na život i to dostojanstven život. Ona je prodala svoju venčanicu kako bi spasla jednog zlostavljanog psa i to na drugom kraju sveta.

Prodala venčanicu kako bi spasla psa

Maisa Haidar Boldvin pre dve godine je napustila Liban da bi se venčala u Londonu. Tada je otkrila priču o jednoj kujici u Libanu koja je bila stravično zlostavljana. Krzno je ovoj nesrećnici ofarbano plavom boju za kosu što je izazvalo teške povrede po koži. Dlaka je počela da joj opada a gola koža je postala inficirana. Najgore od svega, osoba koja je ovako mučila jadno kuče je ostavila psa na ulici da se samo snalazi u bolovima i umre u najtežim mukama.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNA TRAUMA – Kujica se 12 dana krije u kupatilu!

Boja za kosu koju koriste ljudi nanosi veliku štetu imunološkom sistemu pasa. Alergijske reakcije, hemijske opekotine, rane, infekcije pa čak i fatalni rak kože samo su od nekih stravičnih posledica. Kada je Maisa pročitala priču o kuji donela je neverovatnu odluku.

Prodala venčanicu kako bi spasla psa

Zamolila je članove porodice i prijatelje da zaborave na svadbene poklone i sav novac upotrebe na spasavanje psa. Ona je sa svoje strane, prodala tek kupljenu novčanicu. Sav prikupljen novac je poslat u Liban, organizaciji koja se bavi spasavanjem unesrećene kuje. Nedostaje još oko 1.800 evra kako bi se pas prebacio u Veliku Britaniju.

Pročitajte i ovo: SAVRŠEN PAS TITI: Psi nisu stvoreni da umru!

Prodala venčanicu kako bi spasla psa

Novac koji su prikupile Maisa i njena porodica je pokrio troškove lečenja i mala kuja se veoma dobro oporavlja. Ukoliko se prikupi nedostajući novac, uskoro će se pridružiti svojoj novoj porodici u Londonu. Maisa ne može da dočeka taj dan.

Prodala venčanicu kako bi spasla psa

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNA TRAUMA – Kujica se 12 dana krije u kupatilu!
Sledeći tekstVELIKA LEKCIJA o LJUBAVI PREMA BLIŽNJEM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime