Naslovna VESTI PSI UZBUNA: Za ovim psom su tragali, a on je pronađen u mašini...

UZBUNA: Za ovim psom su tragali, a on je pronađen u mašini za sudove

0
pronađen u mašini za sudove petface

pronađen u mašini za sudove: Ne postoji nijedan vlasnik kućnog ljubimca, koji bar jednom nije došao u situaciju da traga za svojim ljubimcem. Nije retkost da ljubimci u toku šetnje pobegnu iz vidokruga vlasnicima u toku šetnje, da nestanu bez traga iz dvorišta…Ova situacija je po veoma specifična jer je ljubimac nestao u kući u kojoj je živeo.

Pročitajte još: HAPPY END: Jana ponovo u zagrljaju svog psa Foksa!

Koliko puta vam se dogodilo da tražite svog psa svuda po kući, ali da deluje kao da je on u zemlju propao. Dozivate ga iz sveg glasa, pripremili ste poslastice da ga namamite, ali od njega ni traga ni glasa. Zavirujete ispod svakog kreveta, idete sumanuto iz sobe u sobu, dozvajući ga svim mogućim nadimcima. Onda po deseti put proveravate sva vrata i prozore na kući, ne bi li eliminisali mogućnost da je on nonšalantno izšetao iz vašeg doma. Vaše traganje polako prelazi u blagu paniku. Sada u glavi već imate najstrašniji scenario o tome šta se moglo dogoditi vašem mališanu.  

Pročitajte još: USPELI SMO: Uplakana Milena PRONAŠLA Neru – psa koji je ukraden pre 6 dana!

Upravo identična situacija, dogodila se jednom čoveku iz Britanije koji je po prethodno opisanom metodu tragao za svojim ljubimcem. On je na kraju izgubio nadu da se njegov pas nalazi u domu, pa je stoga poslao poruku članovima svoje porodice da se njihov, trinaest godina star džek rasel terijer, izgubio.

Nakon što su svi članovi porodice alarmirani i nakon što se potraga nastavila, mališan Bear, pronađan je na najverovatnijem mestu u kući – u mašini za sudove. Ljubimac je naravno bio živ i zdrav, a i potpuno nesvestan traume koju je prouzrokovao svom vlasniku.

Ćerka ovog čoveka postavila je fotografiju svog nestašnog psa, na društvenu mrežu Reddit sa sledećim tekstom: Moj tata mi je poslao poruku da nam je pas nestao, a posle dvadeset minuta, poslao mi je ovu fotografiju. Fotka je ubrzo postala viralna i izazvala lavinu komentara.

Najbitnije je da se na kraju sve završilo kako treba, a na kraju smo čak uspeli i da se nasmejemo mukama kroz koje je ovaj vlasnik prošao.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHranjenje 580 pasa za Sašu Pešića je svakodnevnica i izgleda OVAKO! (VIDEO)
Sledeći tekstDIVNA VEST: Vlado Georgiev pronašao psa i zahvalio se SVIMA na šerovanju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime