Naslovna VESTI NEOBIČAN PRIZOR NA KARABURMI: Pronađena činčila, traga se se njenim vlasnicima! (FOTO)

NEOBIČAN PRIZOR NA KARABURMI: Pronađena činčila, traga se se njenim vlasnicima! (FOTO)

0

Jedan totalno neobična i nesvakidašnja objava našla se na Fejsbuk stranici IZGUBLJENI I NADJENI LJUBIMCI U BEOGRADU Naime, neko je oglasio da je pronađena ni manje ni više nego činčila! A gde? Pa na Karaburmi!

Ova preslatka životinjica pronađena je sinoć, oko 23h. Odmah je sklonjena sa ulice i oglašena, a veruje se da je pobegla od svojih vlasnika.

IZGUBLJENI PAS čuo je svoje vlasnike na televiziji: Upravo to ga je vratilo kući! (FOTO)

USAMLJENI PAPAGAJ PRONAŠAO SRODNU DUŠU! Ljubav je promenila sve! (FOTO)

Devojka po imenu Jelena Stamenković podelila je objavu, i njoj se možete obratiti ukoliko prepoznate ovu slatku životinjicu!

Jelena kaže da je činčila jako umiljatai da je predivna. Navodi da ukoliko se vlasnici ne jave, biće udomljena, a odmah nakon toga počeli su da se javljaju ljudi koji bi voleli da udome ovo preslatko krzneno stvorenje! Činčila može da bude idealan kućni ljubimac, ne zaboravite to.

Postoje velike razlike u karakteru svake pojedine činčile. Ima nežnijih i mirnijih, ali isto tako i pravih malih vragolana. Izuzetno su inteligentne životinje. Životni vek im je 15 – 20 godina. Ova simpatična životinja vodi poreklo iz južnoameričkih Andi. Početkom 20. veka donete su u SAD i Kanadu, gde postaju omiljeni kućni ljubimci. U Evropu dolaze tek sredinom prošlog veka!

Ukoliko dobiju dovoljno ljudske pažnje, činčile mogu da žive same. Tada vi za njih postajete “druga činčila”. Ukoliko žive od mladosti u društvu s drugim činčilama, dobro će se slagati. Treba biti vrlo pažljiv prilikom upoznavanja odrasle činčile s novom jedinkom jer tada znaju da budu vrlo agresivne. Nemojte ostavljati činčilu samu sa drugim ljubimcima, čisto iz razloga da je u igri ne bi povredili.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMASAKR IZAZVAN NEODGOVORNOŠĆU VLASNIKA? Stafordi napali i izgrizli maltezere! (FOTO)
Sledeći tekstŠKORPIJE OKUPIRALE CENTAR BEOGRADA: Stanari u strahu jer su svuda oko njih!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime