Naslovna VESTI PSI Ninu su pronašli na gradilištu, sa polomljenim nogama od udarca bagera! Sada...

Ninu su pronašli na gradilištu, sa polomljenim nogama od udarca bagera! Sada treba NAŠU POMOĆ!

0
pronašli petface

– Ovo je Nina. Preslatka devojčica stara samo tri meseca, rekla je za Petface Marija Nikolić, koja nam se obratila za pomoć!

Naime, kako saznajemo u daljoj priči sa Marijom, Ninu su pronašli na jendom gradilištu. Od posledica udarca bagera, Nina je zadobila prelom zadnjih nogu, kukova i karlice. I to sa samo mesec i po dana. Međutim, njena želja za životom je POBEDILA!

Pročitajte još:
Vlasnik ga je namerno izgladnjivao. Pronašli su ga sa samo 4 kilograma, a danas izgleda OVAKO! (VIDEO)

pronašli petface

– Nina je uspešno operisana, a uz mnogooo ljubavi, nege i pažnje uspela je da stane na noge. Naravno, bez njene upornosti ne bi bilo ništa. To je jedna lavica, kaže nam Marija!

Pročitajte još:
Njeno ime je Lara, pronašli su je bez dela kože, a danas izgleda OVAKO!

pronašli petface

Nina je danas jako živahan pas, koji svakodnevno, svojim slatkim gestovima, pruža bezuslovnu ljubav i pokazuje ogromnu zahvalnost zbog druge šanse za život.

pronašli petfacepronašli petface

– Nadam se da postoji osoba koja želi da deli svoju svakodnevnicu sa njom i koja će joj isto tako pružiti puno ljubavi i pažnje, koju svakako zaslužuje. Očišćena je od parazita i vakcinisana. Molim vas da podelite njenu priču, kako bi pronašla porodicu kojoj će svaki dan učiniti zabavnim, kao što nama čini, dodala je Marija!

Ukoliko želite ovu mališanku, ili poznajete nekoga ko bi je želeo, kontaktirajte Mariju Nikolić na njenom profilu. Čvrsto smo stegli pesnice da nam Nina uskoro javi iz novog doma!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNFL igrač je ušao u jedno prihvatilište i tražio je da udomi psa koji ima najmanje šanse za udomljavanje!
Sledeći tekstOvaj pas heroj spasio je svoju vlasnicu nakon njenog pada litice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime