Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ovaj pas heroj spasio je svoju vlasnicu nakon njenog pada litice!

Ovaj pas heroj spasio je svoju vlasnicu nakon njenog pada litice!

0
litice petface

Koliko god da se u životu pripemate za neizvesne situacije, teško da ćete u tome uspeti ma koliko se trudili. Ukoliko pak pored sebe imate vernog i požrtvovanog prijatelja i najgore situacije se mogu završiti srećnim krajem. Upravo o tome govori i naša današnja priča u kojoj je pas po imenu Boni spasio svoju vlasnicu nakon njenog pada sa jedne litice.

Pročitajte još: HEROJ: Lusi, ženka pit bula, dala je svoj život da bi obranila vlasnicu od nasilnika!

Žena po imenu Dajana Vuest bila je na kampovanju sa svojim psom u Tararua oblasti na Novom Zelandu. U jednom trenutku, ona je odlučila da krene u obilazak terena, naravno ni ne sluteći šta će se dogoditi. Naime, u toku obilaska nepristupačnog terena, mlada žena se okliznula i pala sa litice. U toku pada ona je slomila nogu. Njen pas Boni je bio pored nje na litici kada se sve to dogodilo, a već u sledećem trenutku se stvorio pored nje.

litice petface U intervjuu za list Dodo Dajana Vuest je rekla sledeće:

Kada sam pala sa litice, iako nisam mogla da je vidim, čula sam je kako se probija do mene. Tražila je mesto koje nije bilo toliko strmo kako bi mogla da se spusti. Došla je noseći moju torbu sa telefonom. Čekala je pored mene dok nije došla hitna pomoć sa helikopterom. Iako je buka od letelice bila zaglušujuća, to je nije sprečilo da ostane pored mene sve vreme.

Pročitajte još: Pit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom ode bez najboljeg prijatelja – čivave!

Zahvaljujući hrabrosti i vernosti svog psa, ova mlada žena sada se oporavlja nakon traumatičnog pada sa litice. Ova priča je još jedna potvrda da su psi sinonimi za vernost.

litice taste of the wild petface

Za sve hrabre, nesputane i energične pse poput naše današnje heroine Boni, idealan izbor kada je hrana u pitanju je Taste of the Wild. Proteini koji su zaslužni za energiju ljubimca, u ovoj hrani su zastupljeni u vidu mesa divljih ptica, jagnjeta, bizona, srne i lososa. Kada tome dodamo i širok izbor voća i povrća, zaduženih za sveukupno zdravlje ljubimca, shvatićete zašto je hrana Taste of the Wild na svim eminetnim sajtovima za rangiranje hrane za ljubimce dobila najveće ocene.

Pročitajte još: UKUS DIVLJINE ZA VAŠE PSE: Taste of the Wild sa pečenom srnetinom i bizonom!

Taste of the Wild – najbolje od prirode za vašeg ljubimca.

Prethodni tekstNinu su pronašli na gradilištu, sa polomljenim nogama od udarca bagera! Sada treba NAŠU POMOĆ!
Sledeći tekstSJAJNO: Par izgovorio sudbonosno DA ispod vode, u akvarijumu sa životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime