Naslovna VESTI PSI Njeno ime je Lara, pronašli su je bez dela kože, a danas...

Njeno ime je Lara, pronašli su je bez dela kože, a danas izgleda OVAKO!

0
bez dela kože petface

bez dela kože: Ovo je Larina priča. Pre oko 4 meseca pronašli su je u užasnom stanju. Prošla je kroz mnogo muke, tuge i boli.

– Lara je kujica koju smo pre oko 4 meseca pronašli u užasnom stanju. Bila je sva u ranama, neuhranjena, gladna, žedna, imala je strašne bolove. Falio joj je veliki deo kože na vratu, ovako nam priču o hrabroj devojčici započinje Sabina iz subtičkog Udruženja „Anima“.

bez dela kože petface

Kao već iskusni u svom poslu, volonteri ovog Udruženja posumnjali su odmah da su rane nastale od ujeda drugih pasa. Nisu otklonili ni mogućnost da ju je neko trenirao za borbe, jer kako kažu „psa bez dela kože i tako teške povrede ne dešavaju u tučama napuštenih pasa“.

Pročitajte još:
SUBOTICA: Bobi pas u tranformaciji dana – od pakla do raja! (FOTO)

– Lečenje je trajalo dugo, jer je koža uz stalnu negu i previjanje morala da se regeneriše. Prognoze su bile loše i postojale su male šanse da će preživeti. Na žalost, sve se još više zakomplikovalo jer je dobila i tetanus, priča nam Sabina.

bez dela kože petface

Samo ona zna koliko se mučila. Teško je gutala, vrat joj je bio ukočen a šanse da preživi postale su još manje. Međutim, po tome su dve Sabine kako nam kažu iz „Anime“ i poznate – po upornosti i želji da svaku, čak i malu šansu za životom iskoriste!

Pročitajte još:
SUBOTICA: Violeta kupila poseban plac kako bi pomogla napuštenim psima!

– Nismo hteli da odustanemo, borba je bila duga i teška ali je Lara sada potpuno zdrav pas. Ona je prelepa minijaturna ženkica, vakcinisana, sterilisana i za potpunu sreću joj treba još samo srećno udomljenje. Udomite Laru i pružite joj dom, a ona će vam pokloniti svoje srce, sigurni smo u to, kaže Sabina za kraj našeg razgovora!

Kada neko preživi sve ovo, volju za životom mu ne možete osporiti. Na vama je samo da joj istu produžite i odvedete u neki topli dom! PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJE ZBOGOM: Slavna Serena Vilijams se dirljivim rečima oprostila od svoje preminule ljubimice
Sledeći tekstPas Šavi prešla 300 kilometara kako bi pronašla Ninu, veterinarku koja mu je spasila život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime