Naslovna VESTI KAMPANJA: Fotografišite se sa OVIM natpisom, ukoliko ste PROTIV ubijanja životinja zarad...

KAMPANJA: Fotografišite se sa OVIM natpisom, ukoliko ste PROTIV ubijanja životinja zarad krzna!

0
protiv petface

Ako ste PROTIV zlostavljanja životinja, samo zarad jedne krznene bunde, onda je ova vest za vas! Naime, našoj redakcji javio se Filip, koji nam je objasnio kampanju koju su pokrenuli.

– Pokrenuli smo kampanju, koja ima za cilj da podigne svest kod građana i da jasno stavimo do znanja stav nadležnim institucijama. Možete se i vi pridružiti , tako što ćete napraviti fotografiju sa natpisom ,,Zatvorimo farme krznašica u Srbiji”, a sa vama na fotofrafiji može biti i vaš krzneni prijatelj, rekao nam je Filip.

SRBIJA: Pogledajte koja NAŠA POZNATA KOMPANIJA je rekla NE KRZNU, jer „vole životinje“!

Naime, mnoge države pa i one u našem regionu donese su Zakon koji kaže da s eživotinje ne smeju držati i uzgajati samo zarad krzna. S ti u vezi i mi želimo da damo podršku, u nadi da će Zakon stupiti na snagu i kod nas.

protiv petface

– U opis fotografije obavezno stavite sledeći tekst: ,,Prepoznajmo i podržimo dobre odredbe zakona! Zakon o dobrobiti životinja Republike Srbije Član 7. stav 1. tačka 37) [zabranjeno je] držanje, reprodukcija, uvoz, izvoz i lišavanje života životinje isključivo radi proizvodnje krzna i kože. Član 89. Ovaj zakon stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u ,, Službenom glasniku Republike Srbije” osim odredbe člana 7. stav 1. tačka 37) ovog zakona koja će se primenjivati počev od 1. januara 2019. Godine’’. Takođe, dodajte heš teg #fff #furfreeforever i #furfreeserbia i podelite i prosledite prijateljima da urade to isto. Zajedno smo jači, rekao je za kraj!

SVI OSIM SRBIJE: I BiH rekla NE ubijanju životinja zarad krzna!

Dakle, sve je jasno – PRIDRUŽI SE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODRŽAVATE LI: Novi protest udruženja za zaštitu pasa lutalica!
Sledeći tekstOvog psa je neko zatvorio u sanduk, a zahvaljujući osmehu – udomila ga je divna žena!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime