Naslovna VESTI PSI ĆAO, JA SAM NELI! MENE IZGLEDA NIKO NEĆE!: Prva tri meseca svog...

ĆAO, JA SAM NELI! MENE IZGLEDA NIKO NEĆE!: Prva tri meseca svog života je provela na ulici!

0
Neli traži dom

Spasavanje života uličnih pasa, pogotovu kada se radi o štencima sve češće postaje zadatak kome se posvećuju samo oni sa najvećim srcem i strpljenjem. Priča o Neli, nesrećnici za koju spasioci kažu da je poslednja iz svog legla koja nema pravi dom upravo potvrđuje ovu tvrdnju.

Neli traži dom

Kada je sklonjena sa ulice delovala je zdravo. Čini se da je to bio razlog što je organizacija koja je trebalo da joj ponudi smeštaj i zaštitu u poslednji čas odustala i uzela drugog psa kome je bila potrebna ozbiljnija veterinarska pomoć. Neli je tako ostala, a onda se sve iskomplikovalo.

Ne propustite: MONSTRUOZNO: Hemikalijama naneli opekotine i oslepeli terapijskog psa!

Pronađen joj je privremeni smeštaj gde joj se zdravstveno stanje pogoršalo. Nije mogla vršiti nuđdu pa je odvedena kod veterinara. Najpre je testirana na prisustvo parvo virusa ali je nalaz srećom bio negativan. Ipak, tokom pregleda je ustanovljen problem sa zglobom. Radilo se o komplikaciji nezalečenog preloma. Neli je sa manje od tri meseca života doživela povredu koja je sada zahtevala ozbiljnu i komplikovanu hiruršku intervenciju. Nelišepa i neoslanja se na nogicu i ukoliko se ne operiše cela priča će se iskomplikovati i ostaviti ozbiljne posledice u budućem životu.

Neli traži dom

Pokrenuta je akcija prikupljanja novčane pomoći kako bi se pokrili troškovi lečenja i privremenog smeštaja. Ljudi dobrog srca su se odazvali. Najnovije vesti kažu da su dosadašnji troškovi lečenja i vakcinacije pokriveni prilozima poznatih i nepoznatih donatora. Neli se sada nalazi u prihvatilištu koje je doniralo sedam dana besplatnog smeštaja. Sada se prikupljaju sredstva za naredni period smeštaja.

Neli traži dom

Pročitajte i ovo: KOLIKO SUROVOSTI U JEDNOM SNIMKU: Vezan za drvo i ostavljen!

Cilj spasilaca je da se Neli obezbedi pravi dom u kome će zauvek dobiti ljubav. Naravno, bilo bi divno da joj novi vlasnik obezbedi i adekvatno lečenje i sanaciju povrede zgloba koja se ne može obaviti u Bosni i Hercegovini. Ipak, ono što je ovoj slatkici najpotrebnije jesu pažnja i ljubav koje nije osetila u prvim mesecima svog malog života. Nadamo se da će to i dobiti.

Izvor: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREDSEDNIK OPŠTINE I VETERINARSKA INSPEKTORKA NE ZNAJU ZAKON ali puštaju Aveniju MB da rade šta hoće!
Sledeći tekstNAJBOLJA PRIČA IKADA: Ispunili obećanje da će se vratiti. Sada su zajedno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime