Naslovna VESTI PSI NAJLEPŠA GALERIJA IKADA: Napušteni psi poziraju za udomljavanje!

NAJLEPŠA GALERIJA IKADA: Napušteni psi poziraju za udomljavanje!

0
psi poziraju petface

psi poziraju: Kada se ne osećaš najbolje sa samim sobom ili kada se prosto osećaš usamljeno, dovoljan je jedan trenutak da se to promeni. Dovoljno je da se osetiš lepim, ili da ti neko iznenada uputi neki lep gest i da počne da ti se menje kompletno raspoloženje.

Pročitajte još: DIVNA GALERIJA FOTOGRAFIJA: Kada vlasnici imitiraju svoje pse!

psi poziraju petfaceTo je i više nego poznato fotografu Tami Svarek koja se pobrinula da psi iz prihvatilišta “The Shelter Pets Project” budu u svom najboljem izdanju. Ona je učinila da oni zasijaju punim sjajem i fotografisala je ove pse kako poziraju baš u tim trenucima.

Naime, ova dama iz Arkanzasa fotografisala napuštene pse iz “The Shelter Pets Project”. Obukla ih je u fenomenale kostime, stavila im je divne ukrase na glave i na taj način im izmamila osmehe na lica. Na taj način je želela da poveća verovatnoću da budu udomljeni. I znate šta?! Uspela je:

Veoma je veliki procenat udomljavanja fotografisanih pasa, rekla je ona krako i jasno.

Pročitajte još: GALERIJA: Ovaj fotograf je zavirio u dušu životinja!

psi poziraju petfaceObjašnjenje i nije potrebno. Niame, ona je ovim postupkom uspela da iz njih izvuče ono najbolje iz pasa – njihovu prelepu dušu.

Ovi psi su pozirali u pažljivo odabranoj odeći, uz kvalitetnu rasvetu što je dokaz kako je dovoljno malo da bi se stvari pokrenule.

BRAVO ZA IDEJU!

Pogledajte i GALERIJU pasa koji poziraju kao pravi manekeni:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.