Naslovna VESTI PSI VIDEO: Psić mahao repom kako bi ga neko spasio sigurne smrti!

VIDEO: Psić mahao repom kako bi ga neko spasio sigurne smrti!

0
Psić mahao repom petface

Psić mahao repom: Iz Indije ove nedelje stiže video koji je doslovno rasplakao svet. Na njemu se vidi kako je nesrećni Psić mahao repom satima ne bi li ga neko primetio i spasio sigurne smrti!

Ulice Indije su odavno poznate kao utočište mnogih napuštenih životinja. Mnoge od njih nikada ne pronađu svoj dom, već tu i uginu. Srećom po ovo štene, današnja priča ima srećan epilog.

Pročitajte još:
TRANSFORMACIJA: Bio je pas na samrti, a izrastao je u belog lepotana! (VIDEO)

Bolestan, izgladneo i nemoćan, mališan je danima ležao i niko ga nije primećivao. Nije mogao da stoji na nogama od iznemoglosti. Međutim, on je poslednjim atomima svoje snage mahao repom, ne bi li nekome signalizirao da želi da živi još uvek!

Psić mahao repom petface

Sreća je ipak došla po svoje, a ona nosi ime „Animal Aid Unlimited“. Naime, volonteri ove organizacije za zbrinjavanje napuštenih životinja, prvo su strpljivo prišli da ga pomaze, a pas je vrteo repićem, srećan što je konačno neko obratio pažnju na njega.

Pročitajte još:
POSLEDNJA VOŽNJA STAROG PSA: Priča koja nas je rasplakala!

Volonteri su ga smestili u kombi i odveli veterinaru. Tamo je dobio adekvatan tretman i nakon dve nedelje lečenja. Stao je na noge, rane su zalečene, a on ponovo hoda okolo potpuno srećan!

Njegova zahvalnost je očigledna, a ljubav prema novom životu je toliko jasna da ne možemo a da je ne pogledamo iznova i iznova!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstISTRAŽIVANJA: Psi mogu da tumače ljudske emocije!
Sledeći tekstTUŽNE VESTI: Uginuo Bole, pas za kog su studentkinje iz Kragujevca sakupljale novac!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime