Naslovna VESTI PSI NASILNICA – Bacila psa na policajca!

NASILNICA – Bacila psa na policajca!

0
Bacila psa na policajca

Neke osobe su očigledno izgubile svaki smisao za humanost i ljubav. Priča o ženi koja je nedavno uhapšena zbog okrutnosti prema životinjama i koja nije imala nikakvog skrupula svedoči ovome u prilog.

Bacila psa na policajca

Štene koje je žena iz Oklahome vukla i tukla na ulci Tulsa sada je dobro i smešteno na sigurno. Ali priča o okrutnosti i bahatosti počinje nekoliko sati ranije.

Pročitajte i ovo: DEVOJČICA OGROMNOG SRCA – Skupila 100 kutija poklona za pse u azilima!

Kada su dobili prijavu da neka osoba muči malenog psa na ulicama u oblasti Šeridan, policajci su krenuli u akciju. Svedoci i komšije su videli ženu koja šutira i vuče po ulici štene i pokušali su da je spreče. Međutim, ona je bila veoma agresivna i pretila je ljudima koji su samo hteli da pomognu psiću.

Bacila psa na policajca

Kada je policijska patrola stigla, jedan policajc je pokušao da urazumi i smiri ženu. Ona je nastavila da se svađa a onda je u jednom trenutku bacila nesrećno štene na policajca. Ovaj je bio dovoljno priseban da uhvati štene u letu pre nego je ono zadobilo teže povrede.

Bacila psa na policajca

Sara Pauel je tada pokušala da pobegne ali su je ostali policajci pristigli, savladali i uhapsili. Štene je odvedeno u lokalno prihvatilište gde je ustanovljeno da nije imalo teže povrede osim više modrica i posekotina po telu. Komšije koje su prijavile ovo nasilje su odlučili da u narednim danima usvoje mališana i obezbede mu pravi dom.

Pročitajte i ovo: PRETUČENA NA SMRT – Tukli i ubili psa na pred očima vlasnice

Sara Pauel je optužena za okrutnost prema životinjama, opiranje prilikom hapšenja i nasilničko ponašanje i čeka suđenje u pritvoru.

Izvor:  kfor.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUČENA NA SMRT – Tukli i ubili psa na pred očima vlasnice
Sledeći tekstŽelite li BUNDU od PRIRODNOG KRZNA? Pogledajte ovaj VIDEO.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime