Naslovna VESTI LJUBIMAC KAKAV SE SAMO MOŽE POŽELETI: ovaj rakun pere sve po kući...

LJUBIMAC KAKAV SE SAMO MOŽE POŽELETI: ovaj rakun pere sve po kući (VIDEO)

1
rakun pere petface

U prirodi rakun pere svoju hranu, ukoliko u blizini ima vode, pre nego što je pojede. A ukoliko imate rakuna kao ljubimca, onda ćete na njega moći da se oslonite, kada je u pitanju pranje sitnijih stvari po kući.

Rakuni su poznati kao inteligentne i vrlo spretne životinjice. Za njih je karakteristično da im je čulo dodira najizraženije, a oni svojim spretnim ručicama uspevaju da na primer, odvežu pertlu ili da lagano otvore svoj kavez.

Ovaj video nam prikazuje jednog vrednog rakuna. Na početku snimka vidimo da je u pitanju rakun koji strpljivo nešto radi. Kada pogledamo malo bolje, videćemo da on pere svoje igračke.

rakun  pere petface

Kako snimak odmiče, kamera prikazuje, među igračkama, se nalazi i telefon nekog od ukućana. Verujemo da njima to nije ni malo simpatično.

rakun  pere petface

Ali na svu sreću, posle provere, telefon koji je do maločas bio potopljen u vodi, ipak besprekorno radi.

Dok se vlasnici okreću ka svom ljubimcu, rakun pere cipelu, za koju bismo rekli da pripada vlasnici. Nećemo preterati ako kažemo da se ova dama veoma naljutila na svog krznenog prijatelja. Čak da bi ga naučila tome da ne dira njene stvari, koristi cipelu, koju je rakun do maločas prao, da ga udari po zadnjici. Reklo bi se na ona ne razume poriv svog ljubimca da stvari u kući budu čiste.

rakun  pere petface

I na kraju da vam otkrijemo identitet ove „pčelice radilice“…u pitanju je rakun Goša, koji sa svojim vlasnicima živi u Rusiji.

Zamislite kako vam ovaj mališan ulepšava svaki dan tako da, ukoliko posle odgledanog snimka poželite rakuna za kućnog ljubimca, mi ćemo vas u potpunosti razumeti.

 

 

 Naša iskrena preporuka je da odgledate video do kraja, jer smo sigurni da će i vas odeševiti ovaj vredni rakun koji sam pere svoje stvari. 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPORAŽAVAJUĆE: 80% kućnih ljubimaca se napusti za vreme godišnjih odmora!
Sledeći tekstNOVO NASILJE: Deda, pas iz Novog Sada, brutalno pretučen i vezan pertlom oko vrata!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime