Naslovna VESTI PSI NOVO NASILJE: Deda, pas iz Novog Sada, brutalno pretučen i vezan pertlom...

NOVO NASILJE: Deda, pas iz Novog Sada, brutalno pretučen i vezan pertlom oko vrata!

8
Nasilje petface

Nasilje nad još jednim psom. Njega svi znaju. Zovu ga Deda, jer je toliko star da nije bio zainteresovan za okolinu uopšte. Sigurna sam da zbog toga nikoga nije napao, sklanjao se od ljudi,.., ovako nam priču o novom zločinu nad životinjama u Novom Sadu priča Sonja Đurić.

Nasilje u nekada mirnom Novom Sadu, doživljava ekspanziju prethodnih meseci. Sada je, kao što nam je Sonja objasnila, na udaru pas kog su svi znali i voleli.

– Star je 15 godina Živi na Petrovaradinu, pored igrališta za decu, koja ga obožavaju. Hranio ga je komšiluk, a već godinu dana živeo je sa još jednim psom od koga se nije odvajao, priča nam Sonja.

Kako nam Sonja objašnjava, nasilje se desilo između 7h i 9h ujutru, a ona ga je našla sat vremena kasnije, jedva živog.

Nasilje petface

– Ovo je pertla koju smo mu zatekli na vratu kad smo ga pronašli. Vidi se obim vrata i pertle, ni sama ne znam kako se nije ugušio. Glava mu je skroz natečena, objašnjava nam Sonja dok nam šalje fotografije nesrećnog psa.

Naravno Sonja je odmah obavestila policiju i novosadsku Zoohigijenu.

– Svi su izašli u susret i jako sam im zahvalna na tome. Pas je čipovan na Grad, prošao je gradski program, tako da su ga oni preuzeli i odneli u ambulantu. Preuzela ga je Zoohigijena koja se sada brine o njemu, sve dok se potpuno ne oporavi. Bili smo mu u poseti, bolje je. Čeka ga dug oporavak, operacija vilice, a kao posledicu će imati jedno nefunkcionalno oko, nažalost, priča nam Sonja.

Policija je bila na licu mesta, obavila je razgovor sa komšilukom, predala slučaj Tužilaštvu. Sada je sve na njima.

– Jako nam je bitno da se ova priča što više proširi, jer poruka koju nosi je RECITE NE NASILJU NAD ŽIVOTINJAMA. Ne možemo da okrećemo glavu nad ovakvim slikama i slučajevima, za kraj našeg razgovora rekla je Sonja.

Deda će biti operisan, ali da li će mu ljudska ruka ponovo presuditi,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBIMAC KAKAV SE SAMO MOŽE POŽELETI: ovaj rakun pere sve po kući (VIDEO)
Sledeći tekstNOVI DOKAZI: Video snimci sa ljubimcima NAJPOPULARNIJI na Internetu!

8 KOMENTARA

  1. Daj ima li iko da uzme tog jadnog psa kod sebe kuci ? Ja sam uzela 30 pasa i to je previse a neko ne moze ni jednog , pa eto dva da ima sta se im biti

  2. Grad N.Sad je pun skotova koji rare u policiji I komunalnoj prijavljivala Sam borbe pasa u 6mesecu apsolutno NIKO nije reagovao cak ni novine!do tog saznanja Sam dosla trazeci svoju zenku staforda koja mi je ukradena I Dan Dana’s je trazim!a zgradu Komunalne policije treba zapaliti!a radnike pohapsiti toliko korupcije toliko zloupotrebe polozaja u Tim preduzecu toliko neradnika udjite u njihove prostorije u 11h ili su navodno na terenu ili su u jednoj prostoriji gde pijuckaju alkohol!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime