Naslovna VESTI MAČKE Ovih 5 rasa mačaka su NAJVEĆE MEZIMICE u mačjem svetu!

Ovih 5 rasa mačaka su NAJVEĆE MEZIMICE u mačjem svetu!

0
rase mačaka petface

Neke od rasa mačaka su samostalnije, neke su čupavije, neke razmaženije. Neke od naših mezimica se više ili manje linjaju, ali prema jednom američkom portalu ovih 5 rasa mačaka su NAJVEĆE MEZIMICE u mačjem svetu! Tačnije, one su poznate kao najnežnije i najprivrženije vlasnicima! 😉

1. MESTO suvereno drži persijska mačka!

rase mačaka petface

Ono što je za ovu macu najkarakterističnije je da OBOŽAVA ZAGRLJAJE! Vrlo su prijateljski rapsoložene, društvene i mogu biti veoma ljubazne. Uživaju u društvu svojih omiljenih „ljudskih prijatelja“. Ovo je definitivno mačka koja vam se raduje kada se vratite sa posla 😉

2. Birmanska!

rase mačaka petface

Za ovu macu se kaže da je verna kao pas! One su svakako jedne od, ako ne i najzanimljivije mačke. Boriće se za vašu pažnju i ništa na svetu ne vole kao maženje na sofi sa svojim vlasnikom! Ako ste neraspoloženi, neće se odvajati od vas i pružiće vam utehu.

Udomili ste mačku? Evo koliko ona ima godina!

3. Ragdol!

rase mačaka petface

Za ovu mačku kažu da je najozbiljniji kandidat za titulu NAJLOJALNIJE MAČKE! Poznate su po svojoj opuštenoj prirodi, a žude za pažnjom vlasnika. Najsrećnija u krugu porodice, po mogućstvu u rukama i krilu vlasnika!

4. Sfinks!

rase mačaka petface

Neprekidno je uz svoje vlasnike, prati ih u stopu, glasno prede. Uvek je prijateljski nastrojena i voljna da se igra i mazi, a pretpostavlja se da su toliko privržene, jer se oslanjaju na ljude kako bi ih ugrejali i negovali njihovo specifično krzno!

MAČJI ZAGRLJAJI: Ovo je znak da Vas Vaša maca voli!

5. Abisinska mačka!

Vrlo vole komunikaciju sa svojim vlasnicima. Brzo će vas pozdraviti nakon napornog radnog dana i neće se udaljavati od vas, ali ni od drugih maca ili kućnih ljubimaca!

Koju macu vi imate?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: DOBRODOŠLI U PORODICU MILUTINOVIĆ u kojoj živi devet pasa!
Sledeći tekstNAKLON DO PODA: Ovaj čovek izrađuje proteze, pomoću kojih je 15.000 životinja prohodalo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime