Naslovna VESTI PSI NAKLON DO PODA: Ovaj čovek izrađuje proteze, pomoću kojih je 15.000 životinja...

NAKLON DO PODA: Ovaj čovek izrađuje proteze, pomoću kojih je 15.000 životinja prohodalo!

9
proteze petface

Proteze pomoću kojih životinje koje nemaju udove ili su im onesposobljeni, znamo svi, i te kako su skupe. Za mnoge, nepriuštive. Ovo je znao i jedan divan čovek koji je krenuo u humanu misiju – da napravi proteze, što više proteza i tako pomogne životinjama da prohodaju!

Svojim posvećenim radom ovaj humani čovek do sada je pomogao da čak 15.000 životinja ponovo stane na „noge“! On pravi proteze za udove pasa, ovnova, konja, magaraca, krava, koza, a prvu put u istoriji napravio je protezu za slona koji je nogu izgubio kad je stao na nagaznu minu. Tog dana je odleteo na Tajland i slončetu po imenu Moša doneo protezu.

DRAGAN HEROJ: Napravio preko 80 invalidskih kolica za pse i mačke! (VIDEO)

proteze petface

Kako je američkim medijima objasnio, kada je u njegovu radionicu, gde inače pravi proteze za ljude, ušetao čovek sa psom kojem je nedostajala noga, došao je na ideju da pokuša da pomogne i njemu. I uspeo je!

Od tada, svakog dana pomaže hiljadama životinja širom sveta.

Životinje dobile drugu šansu za život uz pomoć PROTEZA!

Najveći broj njegovih klijenata su psi, i kako kaže – najveća radost je kada ih vidi kako ponovo hodaju i trče kao da im ništa ne nedostaje. On uživa u svom poslu, jer svakog dana u radionici pravi pomagala koje životinjama vraćaju radost i lakoću življenja.

Bravo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvih 5 rasa mačaka su NAJVEĆE MEZIMICE u mačjem svetu!
Sledeći tekstNADLEŽNI ĆUTE: U Vrdniku, kod Iriga, otrovano 13 vlasničkih pasa!

9 KOMENTARA

  1. Krasna vam je ova priča o čoveku koji pravi proteze za životinje, još samo da ste se setili da stavite neki kontakt, jer potrebna mi je proteza za psa. Budite ljubazni pa mi se javite, po mogućstvu sa Draganovim brojem telefona.

    Pozdrav od Živorada

  2. Hitno mi je potrebna proteza za mog psa za prednju sapu posto je izgubio nogu ,prelomlena kost na pola! Molim vas da mi date kontakt ili E-mail od Dragana i danapravi protezu za mog psa.Puno hvala.

    • Da li ste dobili kontak telefon i mail od Dragana. Mom psu je potrebna proteze za zadnje noge ,kako raste sve vise ih krivi i sve mislim da ce jednog dana samo ostati da lezi???

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime