Naslovna VESTI PSI SPASAVANJE PASA: Reakcija vlasnice razbesnela milione ljudi!

SPASAVANJE PASA: Reakcija vlasnice razbesnela milione ljudi!

0
reakcija vlasnice šokirala

Serija snimaka na društvenoj mreži TikTok na kojima se vidi spasavanje dva psa iz automobila pregladana je više od 6,5 miliona puta. Psi su bili zatvoreni u automobilu koji je više od sat vremena bio parkiran na užarenom parkingu. Svi koji su pogledali video bili su šokirani i besni zbog reakcije vlasnice spasenih pasa.

reakcija vlasnice šokirala

Kai je sa svojim prijateljima prolazila parkingom ispred jednog tržnog centra u Palm Beju na Floridi kada su im pažnju privukla dva ps na zadnjem sedištu jednog parkiranog automobila. Lajali su i izrazito dahtali. Automobil se nalazio na suncu, prozori su bili zatvoreni i bilo je očigledno da se psi muče bez vazduha i od velike vrućine.

RASTANAK DOSTOJAN NAJVEĆEG PRIJATELJSTVA: Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Pokušali su da pronađu vlasnika automobila ali bezuspešno. Posle 20 minuta, maleni jazavičar je od iznemoglosti legao na sedište. Tada su odlučili da pozovu policiju. U međuvremenu, kupili su posude za vodu i vodu kako bi psima kada budu oslobođeni dali da piju.

Kada je stigla policijska patrola, i oni su pokušali da pronađu vlasnika automobila. Pošto nisu uspeli, odlučili su da razbiju prozor i tako izvuku pse iz smrtonosne užarene klopke. Nesrećnicima su odmah dali vodu i pokvasili ih kako bi se oporavili. Više od sat vremena kasnije pojavila se gospođa koja je neočekivano reagovala.

reakcija vlasnice šokirala

Umesto da se zahvali spasiocima napala je policajce zbog toga što su razbili prozor automobila! Objasnila je da automobil pripada drugom članu porodice i da ne vidi šta je loše uradila!

ZAISTA POTRESNO: Obezbedili humane poslednje dane uličnom psu!

Vlasnica je kasnije kažnjena kaznom od 400 dolara zbog ugrožavanja života životinja ali mnogi smatraju da je kazna previše blaga. Prilikom donošenja presude, sud se rukovodio činjenicom da „gospođa“ nije ranije osuđivana!

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRASTANAK DOSTOJAN NAJVEĆEG PRIJATELJSTVA: Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija
Sledeći tekstKAKVA HRABROST: Napadač mu zario nož u glavu ali je odbranio vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime