Naslovna VESTI PSI RASTANAK DOSTOJAN NAJVEĆEG PRIJATELJSTVA: Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

RASTANAK DOSTOJAN NAJVEĆEG PRIJATELJSTVA: Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

0
Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Kada je vlasnica 11–godišnjeg nemačkog ovčara Kofija shvatila da su bolovi u nogama i zlglobovima postali patnja za njenog dugogodišnjeg prijatelja donela je odluku koja je najteža za svakog vlasnika psa. Kofi je morao biti eutanaziran kako bi se prekinuli bolovi.

Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

11 godina zajedničkog života sa Kofijem i njegovim mlađim prijateljem Novakom su bile divne. Fiona Gilmor, koja je profesionalni trener životinja živela je u više zemalja a Kofi je sve vreme bio sa njom. Kofi je živeo u Italiji i Velsu i putovao je i uživao u društvu Fione. Kofi i Novak su bili najveća podrška Fioni tokom pandemije COVID-19.

Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Svaki rastanak sa prijateljem je težak. Svako ko je izgubio psa zna koliko je bolno kada ljubimac zauvek ode iz života. Gledanje ljubimca koji se muči zbog bolesti verovatno je još teže.

Pročitajte i ovo: Kako pripremiti dete na SMRT LJUBIMCA?

Kada je Fiona shvatila da mora da se oprosti od voljenog Kofija i da je eutanazija poslednje rešenje koje više nema alternativu, odlučila je da mu obezbedi vrhunskih sedam dana života. „Želela sam da poslednju nedelju provedemo zajedno na najlepši način, a ne da čekam da više ne može da hoda i pati.“ – kaže Fiona

Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Kofiju je tih dana ispunjavana svaka želja i Fiona se trudila da mu obezbedi sve ono što je on voleo da radi. Naravno, kao i svki drugi pas i Kofi je oduvek uvek najviše voleo hranu. Tih sedam dana jeo je kao kralj. Fiona mu je davala šnicle, lososa a napravila mu je i tortu od jetrene paštete koja je bila ukrašena krem sirom.

Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Kada NABAVITI NOVOG PSA posle smrti starog!

Poslednjeg dana, neposredno pred eutanaziju, Fiona, Kofi i njegov prijatelj Novak su otišli na plažu u poslednju zajedničku šetnju. „Oprostili smo se poslednjom šetnjom i kupanjem u moru.“ – rekla je Fiona.

Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

Kofi je do poslednjeg trenutka uživao u sjajnom, divnom avanturističkom životu.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUPER MAMA IZ BATAJNICE – Pored svojih 7 štenaca brine i o 7 tuđih.
Sledeći tekstSPASAVANJE PASA: Reakcija vlasnice razbesnela milione ljudi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime