Naslovna VESTI PSI PLAKALI SMO SA NJIM: Rotvajler PLAČE nad telom svog uginulog brata!

PLAKALI SMO SA NJIM: Rotvajler PLAČE nad telom svog uginulog brata!

0
Rotvajler PLAČE petface

Ukoliko biste videli kako Rotvajler PLAČE verovatno ne biste verovali „svojim očima“. Ovi markantni velikani neretko su na meti predrasuda i zabluda kada su u pitanju njihove dobre osobine. Da su požrtvovani, odani, verni,.. retko ko veruje!

Da su oni veliki emotivci i odani prijatelji dokazuje nam priča iz porodice u kome živi Brut – prelepi crni rotvajler. Do pre 10 dana u ovom domu je živeo sa svojim bratom, Henkom, koji je 20. januara nažalost uginuo. Brut je tog trenutka legao pored njega, zaplakao i odbijao je da se pomeri od njega sve vreme.

Pročitajte još:

Pas koji plače srušio Internet: Starog psa vlasnici ostavili u azilu i uzeli mladog labradora!

Rotvajler PLAČE petface

– Brut ne želi da napusti Henka i neće se pomeriti od njegove glave. Za dve godine koliko ga imam, nisam čuo da jeca, kuka, plače ili nešto slično. Sve do ovog trenutka, napisao je vlasnik Bret u opisu videa. Potpuno je jasno da Brut plače zbog brata, jer od trenutka kada su ustanovili da je Henk uginuo, nije se pomerio od njegovog tela!

Pročitajte još:

Pas koji plače u azilu je nešto najtužnije što ćete danas videti!

– Ovaj video nastao je 30 minuta nakon što smo se probudili i shvatili da je Henk izgubio bitku za život. Obično ne postavljam video zapise iz svog privatnog života, ali odlučio sam da ovaj video moraju svi videti. Svi oni koji sumnjaju da i Rotvajler PLAČE, da i životinje pate, da imaju emocije, da znaju da vole, dodao je Bret.

Ništa tužnije odavno nismo videli,… POGLEDAJTE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!
Sledeći tekstČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime