Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET CAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

CAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

2

preparat : Ponekad, vaši ljubimci zahtevaju dodatnu dozu vitamina, minerala, vlakana, amino-kiselina, od one koje unose kroz svoje obroke. To se vezuje za situacije kada su ljubimci u rekovalescentnom periodu ili u posebnim starosnim kategorijama, kao što su gravidne ženke ili mladunci.

Pročitajte još: FURMINATOR FOOLEE: Najmoćniji saveznik u borbi protiv linjanja ljubimaca!

Kod ovih poslednjih, povećanu pažnju treba obratiti na dovoljan unos kalcijuma i fosfora, kao i na njihov međusobni odnos. Ukoliko ovih minerala nema dovoljno u organizmu, životinje će potrebne količine povlačiti iz kostiju. Takav način zadovoljavanja potreba organizma za mineralima, može dovesti do oštećenja, ali i raznih bolesti kostiju, kao što su displazija kukova ili osteodistrofija.

Pročitajte još: UKUS DIVLJINE ZA VAŠE PSE: Taste of the Wild sa pečenom srnetinom i bizonom!

preparat petfaceIdealan preparat za zadovoljavanje svih potreba organizma za optimalnim nivoom minerala, vitamina, amino- kiselina jeste Cafortan. On se kod mladunaca može uvesti u upotrebu može uvesti već sa navršenih mesec i po dana starosti. Pomenuti proizvod povećava otpornost organizma na bolesti. Takođe, on pospešuje funkciju varenja, ali i obezbeđuje telu sve neophodne minerale i vitamine koji su mu neophodni za pravilan rast i razvoj. Zahvaljujući svom idealnom odnosu kalcijuma, fosfora i magnezijuma Cafortan obezbeđuje pravilan razvoj koštano-zglobnog sistema i zuba.

Takođe, valja napomenuti da iako se najviše preporučuje mlađim životinjama, ovaj preparat se može primenjivati kod životinja svih uzrasta. Poželjno je koristiti Cafortan kod onih ljubimaca koji konzumiraju hranu lošijeg kvaliteta ili ručno pripremljenu hranu, koja ne sadrži balans svih prethodno navedenih elemenata.

Zahvaljujući kvascu, mineralima, mlečnim proizvodima, algama, semenkama i hemoglobinu, koje Cafortan ima u svom sastavu, vašem mališanu ćete obezbediti sve uslove da izraste u zdravog i srećnog ljubimca.

Prethodni tekstPOMOZIMO ČUPKU: On nije običan pas, on je beogradski šmeker Čupko!
Sledeći tekstPLAKALI SMO SA NJIM: Rotvajler PLAČE nad telom svog uginulog brata!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime