Naslovna VESTI PSI ČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

ČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

1
štene petface

štene: Iako se često susrećemo sa zlostavljanjem životinja, uvek se iznova iznenadimo koliko ljudska okrutnost nema granice. Priča ovog šteneta je još jedan takav primer, koji ima srećan epilog.

Pročitajte još: DIVNO: Ovaj pas je pronađen na ivici smrti, a sada se uspešno oporavlja zahvajujući ljubavi svojih spasilaca!

Jedno štene ,staro 6 nedelja, trenutno se nalazi u jednoj bolnici u Severnoj Karolini, gde se oporavlja od posledica ranjavanja. Prema navodima Herald reportsa, radnik jednog stambenog kompleksa video je ovog mališana sa grupom od 15-20 dece. Kada je posle izvesnog vremena otišao da obiđe psa, otkrio je da krvari iz višestrukih rana koje su mu nanete vatrenim oružjem i odmah je pozvao policiju. Pozornik koji je došao, pokušao je da umiri preplašeno štene i da pokuša da se poigra sa njim, a nakon toga ga je odveo u Ebenezer Animal Hospital.

štene petface

Detaljnim pregledom, doktori su ustanovili da na njegovom majušnom telu postoji 18 ulaznih rana. Dalje, utvrđeno je da mališan ima problema i sa crevnim parazitima:

Ne znam kako da odreagujem na ovu situaciju. Ne postoji nikakvo normalno objašnjenje ili izgovor za mučenje male, bespomoćne životinje, rekao je doktor Džej Hrejz.

Pročitajte još: Devojčici (4) hoće da oduzmu psa terapeuta, jer su procenili da je opasan!

On je konstatovao i da je ovaj pas premlad da bi ga stavili pod anesteziju kako bi mu izvadili sve metke. Srećom, s obzirom na to da ova puščana zrna nisu zahvatila vitalne organe, doktor Džej je rekao da će mališan moži da živi “zdravim i normalnim životom” i bez odlaska na operaciju.

štene petface

Doktor je veoma optimistilčan u vezi stanja svog malog pacijenta:

– On se oporavlja neverovatno brzinom, imajući u vidu kroz šta je sve prošao. Siguran sam da će biti veoma dobro društvo bilo kome.

Pročitajte još: SRCE DA PREPUKNE: Pas svakog dana posećuje mesto gde je sahranjen njegov vlasnik!

Doktori su štene nazvali Brodi, a kada se oporavi, on će biti dat na usvajanje u okviru Project Safe Pet. Iz ove organizacije navode da su zatrpani stotinama zahteva za usvajanje.
Ovaj mešanac labradora je napušten od svoje prave porodice, čiji identitet za sada nije utrvđen. Takođe, dva maloletnika od 14 i 17 godina, uhapšeni su pod optužbama za nasilje i okrutnost nad životinjama.

Mi se nadamo da će se Brodi što pre oporaviti i da će ubrzo naći porodicu koja će mu ljubavlju i pažnjom nadomestiti svu patnju kroz koju je prošao.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPLAKALI SMO SA NJIM: Rotvajler PLAČE nad telom svog uginulog brata!
Sledeći tekstKRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime