Naslovna VESTI PSI HITNO: Ukoliko ih ne spasimo, ovi rotvajleri će biti uspavani!

HITNO: Ukoliko ih ne spasimo, ovi rotvajleri će biti uspavani!

1
rotvajleri petface

– Pokušaću da budem kratka, da bi rotvajleri bili i dalje u životu, ovako nam se za pomoć obratial Cica iz „Udruzenja Građana Kanis“ iz Sremske Mitrovice!

Naime, njima se obratio izvesni Stevan iz Vrdnika sa molbom da uzmu ova dva psarotvajleri stari 7 godina (ženka) i 3 godine star mužjak. Kako kaže, ne može da se brine o njima.

Obratio nam se Stevan iz Vrdnika, sa molbom da uzmemo njih dvoje. Psi su u vlasništvu njegovog rođaka koji je operisan i star, i više nije u mogućnosti da brine o njima. Čak ni kada izađe iz bolnice. Za sada ih Stevan hrani, objašnjava nam Cica.

rotvajleri petface

Rotvajleri su redovno vakcinisani i čipovani na Stevana, ali obzirom da su smešteni u nekom vikend naselju, Stevanu predstavlja problem da svaki dan ide da ih hrani.

– Prema njegovim rečima, kontaktirao je azil u Rumi, ali su mu oni rekli da mesta za ova dva psa NEMA, kaže Cica.

ŠTA SE KRIJE U RUMI: Nisu dopustili Udruženjima da posete pse I mace u azilu!

Stevanova odluka je da ih nekome pokloni ili će biti prinuđen da ih eutanazira. Ili, što je još strašnije – pusti na ulicu.

– Nažalost, naši kapaciteti su prebukirani. Čuvamo preko 260 pasa. Ali ponudili smo mu pomoć oko šerovanja i objavljivanja priče na što više adresa. Sigurni smo da će se nekome dopasti i da će im neko spasiti život, kažu iz „Kanis“-a.

O hitnosti rešenja za ovaj slučaj ne želimo da govorimo. Ukoliko želite ili znate nekoga ko bi mogao bar privremeno da uzme ove rotvajlere, javite se Stevanu na broj telefona 060/484-71-08.

– Molimo pomozite, jer ne smemo dozvoliti da rotvajleri budu uspavani, za kraj je rekla Cica, a mi se pridružujemo apelu i molimo da vest podelite na što više adresa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD: Otvorena prva pekara za pse!
Sledeći tekstDOKAZANO: I mace mogu biti neraspoložene kao ljudi!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime