Naslovna VESTI PSI POTRESNO: Radetu su upucali psa Ruzmarina u Obrenovcu, on neutešno plače!

POTRESNO: Radetu su upucali psa Ruzmarina u Obrenovcu, on neutešno plače!

1
Ruzmarin petface

Prošlog vikenda, u Ulici Prote Nenadovića u Obrenovcu, upucan je pas po imenu Ruzmarin, nakon čega je i preminuo. Vlasnik psa, Rade Antonijević ispričao je za RTV Mag kroz suze sve o ovom nemilom događaju i kaže da je verovao da će njegov ljubimac uspeti da se izbori sa povredama. Međutim, one su po Ruzmarina bile fatalne.

Ruzmarin petface

– U petak posle ponoći on je otišao i ujutru oko 5 sati zvao me je moj drug, koji dolazi ovde u kafanu i rekao “Ruzmarin leži pored puta, kod Vidanove kafane”. Odmah sam otišao tamo i on je cvileo, ubacio sam ga u gepek i video da ne može da se osloni na zadnje noge, kaže Rade.

UŽAS U SUBOTICI: Pronašli upucanu mamu psa i njeno štene!

Psa je hitno prevezao u veterinarsku ambulantu, gde su ga snimili.

– Kada su ga snimili videli su da je upucan, metak je bio na dva dela pocepan, deo je prošao na drugu stranu i oni su odlučili da ga ne operišu jer nisu mogli da mu pomognu, kaže Antonijević.

Ruzmarin petface

Pas je tri dana bio na infuziji i primao je terapiju.

– Zatim mu je pozlilo, nije mogao više da jede. Onda sam pozvao veterinara i odneo ga kod njega u ordinaciju gde su ga uspavali, kroz suze priča Rade, koji i dalje ne može da veruje da je neko mogao da ubije njegovog ljubimca.

Ruzmarin nije bio pas lutalica, prenosi RTV Mag. Osim vlasnika, o njemu su brinuli svi koji su dolazili u njegov objekat, kao i dobar deo stanovnika iz dela naselja Dudovi.

ALEKSINAC: Vlasnički labrador UPUCAN, dva dana nakon smrti uginulo i štene!

– On je sve vreme bio ovde i ovde je spavao i svi gosti su ga voleli. I kad je bilo to upucavanje, mnogi su dali novac za njegovo lečenje. Došao je kod mene kao štene, pre sedam godina. Tada smo ga nahranili i on je ostao, priča tužni Rade.

Rade ne zna ko je pucao na njegovog psa. Jedino što sa sigurnošću zna, kaže, da je to neka „bolesna osoba“.

– To ne može normalno da bude. Čim pucaš ti u njega, znači možeš i u mene i u svakoga, bilo koga ko naiđe noću kasno, iz mraka. Osećam se kao da sam izgubio prijatelja, kaže neutešni Rade.

Pretužno!

Izvor: RTV Mag

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.