Naslovna VESTI PSI UŽASNO I STRAŠNO: Izgladnjivao je psa, a onda ga BACIO U BUNAR,...

UŽASNO I STRAŠNO: Izgladnjivao je psa, a onda ga BACIO U BUNAR, nagrada 10.000 dolara za informacije o vlasniku! (VIDEO)

0
uzasno i strasno petface

Volonteri D. C. Humane Rescue Alliancea su pronašli teško zanemareno štene rase pit bul staro svega devet meseci zaglavljeno u rupi. Bio je zaglavljen 12 sati i njegovi organi su počeli otkazivati. Spasioci su mu dali ime Shepherd i odmah su ga odveli lokalnom veterinaru koji je mislio da štene ima jako malo šanse za preživljavanje, prenosi Index.hr.

Pas je svako malo kolabirao i imao je gnojne rane po telu. No, mali borac je već nakon nedelju dana intenzivne nege dokazao svima da želi da živi. Prošao je fazu koja je bila kritična za njegov život i polako je počeo obnavljati snagu.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Shepherd se sada nalazi kod privremenih udomitelja u Virginiji i za njega se brine Kim O’Keefe koja je bila u šoku kada je saznala njegovu priču i nije joj bilo jasno kako netko može biti tako okrutan prema tom divnom psu. Iz dana u dan Shepherd napreduje i uskoro će biti spreman za novi dom.

Volonteri organizacije Humane Rescue Alliance u suradnji s policijom pokušavaju pronaći osobu koja je bacila Shepherda kao da je smeće.

Ono što je najžalosnije je da se sklonište nalazi samo nekoliko koraka dalje od rupe u koju ga je monstrum bacio. Umesto da ga ostavi barem pred vratima skloništa, odlučio je da ga baci da umre polako i u mukama, navodi Index.hr.

Policija traži krivca koji se odvezao u tamnom sedanu bez krova. Nagrada za bilo kakvu informaciju o počiniocu ovog dela je 10.000 dolara. Veterinari smatraju da je vlasnik namerno uskraćivao psu vodu i hranu.

Shepherd je imao sreće što su ga pronašli i sada ima priliku za novi, srećniji život. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA PRIČA, NADAMO SE SREĆNOM KRAJU: Majka otrovana, za sobom ostavila četiri bebe! (VIDEO)
Sledeći tekstPREMINUO JE POLICIJSKI HEROJ: Ovaj pas je otkrio trojicu silovatelja i više kriminalaca! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime