Naslovna VESTI MAČKE PRESLATKO: Mače je toliko zavolelo ovu ženu da neće da siđe sa...

PRESLATKO: Mače je toliko zavolelo ovu ženu da neće da siđe sa njenih leđa

0
preslatko mače

Ako previše volite životinje, možda rad u azilu nije baš najbolja ideja. Iz najboljih mogućih razloga.

preslatko mače

Naime, nije neobično da se dogodi da radnici u azilima toliko zavole neku životinju koja privremeno potraži dom baš kod njih, da na kraju postanu i porodica. Tako se i ovo preslatko žuto mače „nameračilo“ na ženu zaposlenu u azilu – rešilo je da ga baš ona usvoji pa to ti je.

Pročitajte i ovo: ZATO ŠTO NEMA ZAKONA: Bez stida i srama, ladno izbacile mačiće na ulicu

Džulija Mors nije planirala da se to tako dogodi. Međutim, posle nekog vremena se jednostavno navikla da radi pogrbljena, sa večitim saputnikom na leđima ili ramenu. Mače jednostavno, čim se Džulija pojavi na vratima azila, dotrči do njenih nogu, počne da mjauče, a zatim se uzvere i čitav dan provede na njenim leđima. Ako nekad i siđe načas, vrlo brzo se vrati i traži da se ponovo popne.

preslatko mače

Kada je mače stiglo u azil, bilo je strašno bolesno, mršavo. Džulija je morala da ga odvoji od drugih mačaka da ih ne bi zarazio, i tada je obećala sebi da će se boriti za njega. Hranila ga je kašičicom, i na silu, samo da bi ojačao. Kada se vratio među druge mačiće, iako je bio malen, stalno je čistio svoju braću i sestre i ležao kraj njih ako bi se razboleli.

preslatko mače

Kada je ojačao, Roki je premešten u glavni deo azila, gde je nastavio da ide za Džulijom šta god je ona radila. Ona je znala da se vezala za mače i mislila je – nema šanse da ga pustim da ode u neki drugi dom!

Pročitajte i ovo: LJUTO I BESNO: Ovo mače koje je vuklo nožice sada HODA!

Džulija je bila toliko uzbuđena zbog toga – čak ni svom mužu nije saopštila da će postati tata jednom mačetu. „Bio sam malo u šoku, ali znao sam koliko joj Roki znači. Ipak su sate provodili zajedno svakog dana kada je Džulija odlazila na posao u azil. Veza između njih je stvarno posebna.“ ispričao je Džulijin suprug za portal The Dodo.

preslatko mače

Met, mačka koju su Džulija i njen muž već imali, pretvorila se u pravog starijeg brata, tako da se Roki sjajno uklopio u porodicu. Met i Roki su se brzo povezali i nikada nisu siktali jedan na drugog – stalno su se igrali i mazili. Džulija kaže da je Met postao potpuna druga mačka kada je dobio mlađeg brata. A kada dođe vreme za spavanje, njih dvojica se zajedno ugnezde u maleni krevet za mačke i jednostavno se ne odvajaju.

Džulija kaže da nikad nije zamišljala da ima dve mačke, ali… Roki je odabrao nju, i sada zahvaljujući njemu ima dom pun sreće i ljubavi.

Izvor: The Dodo

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKO TE POSMATRA KROZ PROZOR! Ova žena je mislila da je to samo susedov pas.
Sledeći tekstSTRAVIČNE SLIKE: Pronađen teško povređen konj sa odsečenim kopitom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime