Naslovna VESTI MAČKE ZATO ŠTO NEMA ZAKONA: Bez stida i srama, ladno izbacile mačiće na...

ZATO ŠTO NEMA ZAKONA: Bez stida i srama, ladno izbacile mačiće na ulicu

0
zato što nema zakona

Nedavno su na Fejsbuku stranici Šabačke vesti osvanule fotografije koje oslikavaju svu bezobzirnost i obest ljudi koji nemaju nikakvog obzira prema malim živim bićima. Zato što nema zakona koji će strogo kažnjavati osobe koje na ulicu izbacuju pse i mačke i sve ostale životinje, ovakve osobe će i dalje raditi ovakve nečovečnosti. Možda nije politički korektno, ali moramo da primetimo da je posebno potresno to što su ovo uradile dve žene!

zato što nema zakona

Slike govore sve. Takvu bezobzirnost dve “gospođe” koje hladnokrvno i bezosećajno izbacuju mačiće na ulicu odavno nismo videli. Lagana šetnja i onda… izbacivanje mačića iz kartonske kutije. Ostavile su ih, okrenule se i odšetale… možda na kaficu. Bez stida i srama. Šta će biti sa ovim malim bićima…lutaće u potrazi za malo hrane i vode, za skloništem… juriće ih psi, odrasle mačke…razboleće se, udariće ih automobil… uginuće u mukama… Ove dve “gospođe” to ne interesuje. Rešile su svoj problem.

Pročitajte i ovo: ŽUĆA NIJE IZDRŽAO! – Žutog mačka je udario automobil a onaj koji ga je udario je otišao i nije se ni osvrnuo.

zato što nema zakona

Evo objave sa stranice Šabačke vesti u celini autorke Ivane P. Šta reći na sve ovo? Imali neko razumno objašnjenje za ovo na slici? Najlakši metod, strpaš ne tako male mačiće u kutiju i odlučiš da ih baciš na ulicu pa neka tamo…? Šta će se desiti kada završe na ulici? Izrašće u lepe i negovane mace ili će završiti u čeljustima nekog psa, a najverovatnije pod točkovima automobila, jer eto tako ste odlučili o njihovoj sudbini.

zato što nema zakona

Pročitajte i ovo: 16 PUTA BRAVO! Radnik na gradilištu spasio 16 ZAZIDANIH mačaka

Nije vam možda palo na pamet da zamolite nekog da se obrati nekoj od stranica koja objavljuju i brinu o životinjama sa teritorije grada sa porukom “Smetaju nam, nemamo prostora, ima neko da udomi mačiće”, odmah pravac na ulicu. Pitanje je da li je bilo još mačića u kutiji i gde je ta kutija na kraju završila.

zato što nema zakona

Zamolila sam osobu koja nije bila tako ljubazna i prijatna ako može da proveri i nije bilo nekog posebnog uspeha i odgovora, jedino što sam dobila ovih par slika, čisto da ne misle da sam luda, a ovo jeste za javnost! Užas… užas… blaga reč!

Izvor: Facebook Šabačke Vesti

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČUPAVO IZNENAĐENJE! Krenuo po cveće, otkrio porodicu zečeva
Sledeći tekstZAPOSLENI U SUZAMA: Ovaj čovek je zahtevao nešto neobično, ali tako plemenito od osoblja azila

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime