Naslovna VESTI PSI Izbacili su smeće iz kuće, A SA NJIM I PSA, pa se...

Izbacili su smeće iz kuće, A SA NJIM I PSA, pa se odselili!

0
sa njim i psa petface

Pre nego što se porodica odselila iz Dalasa, ostavila je smeće i neželjene stvari iz kuće u uličici iza njihovog bivšeg mesta boravka. Nažalost, jedna od stvari koju više nisu hteli bio je njihov pas, pa su ga ostavili na ulici. Na Novu godinu, dan nakon što je porodica otišla, Marina Taraševska, suosnivač Dallas DogRRR, otišla je u šetnju po svom susedstvu i otkrila napuštenog psa sa ćebetom.

-Bilo je stvarno hladno i kišovito, a pas je ležao na ćebetu, i ona ga tamo ne bi ostavila. Mislim da je čekala da se porodica vrati. Bila je u toj fazi, ’samo ću sačekati ovde’. Ovo je poznato. Nakon razgovora sa komšijama i upoznavanja sa tužnom pričom vezanom za psa, Taraševska je pokušala da spase psa, ali nije bilo lako, navodi direktorka Dallas DogRRR Pati Davson.

PROČITAJTE I:

Zaigrao se i nije brinuo, a onda je LED PUKAO POD NJEGOVIM NOGAMA! (VIDEO)

Kada bi se Marina primakla ćebetu pas bi pobegao. Kada bi se ona udaljila pas bi se vratio, što je Marini dalo ideju. Kako se pas udalji, Marina je povlačila ćebe malo ka svojoj kući. Nakon sat vremena ćebe i pas su došli do Marinine kuće. Marina je uspela da uhvati psa i odvede ga u sigurnu uzgajivačnicu.

sa njim i psa petface

Pas, koji se sada zove Kamila, bio je prestravljen.

-Bila je sklupčana sve vreme u uglu. Mogao si je dodirnuti, ali je bila smrznuta od straha, rekla je Davson.

Nije bio moguć ni kontakt očima. Sve vreme se plašila i kao da je govorila: „Nemoj me gledati u oči i ne diraj me.“ Kamila ima otvorene rane na vratu i odmah je odvedena veterinaru na pregled.

PROČITAJTE I:

NAJSLAĐI ČLAN PROTESTA: Pitali su OVOG PSA zašto protestuje! (VIDEO)

-Veterinar je rekao da je verovatno od usečenog okovratnika, navodi Davson.

Moguće su i neke druge opcije s obzirom na to da je bila na ulici i da ima mnogo pasa koji su joj mogli naneti povrede. Kamila je imala operaciju na vratu i ona je na putu oporavka, ne samo fizički, već emocionalno.

sa njim i psa petface

-Dobro joj ide. Kamilina ličnost se sve više pomalja. Sada je u hraniteljskom domu gde dobija puno ljubavi i pažnje, rekla je Davson.

Sada se na njenom licu vidi drugačiji izgleda i osećanje. Ona traži nekoga ko bi je udomio. Traži pažnju i ljubav i svi veruju da će je ova divna devojčica i dobiti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst“PLAČE KAO KIŠA”: Pas Goldi preživeo jučerašnji požar u Nišu, u kome je nastradala jedna žena i pas Roki!
Sledeći tekstNAUČIMO OD NJIH: Pas zagrlio svog povređenog brata i ne odvaja se od njega! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime