Naslovna VESTI PSI Zaigrao se i nije brinuo, a onda je LED PUKAO POD NJEGOVIM...

Zaigrao se i nije brinuo, a onda je LED PUKAO POD NJEGOVIM NOGAMA! (VIDEO)

0
led pod njegovim nogama pukao petface

Znatiželjnog psa njegova radoznalost mogla je skupo da košta kada je tanak lep pukao pod njegovim nogicama. Štene je upalo u ribnjak u Lone Tree u Koloradu. Pas nije mogao da se izvuče iz vode i zbog toga su zabrinuti ljudi pozvali policiju da interveniše. Oni su poziv preusmerili na vatrogasno-spasilačku jedinicu koja je brzo otišla na lice mesta sa spasilačkom opremom.

Vatrogasci su bili dobro opremljeni za spasavanje iz leda i bili su spremni da reaguju brzo i odvažno, kako bi spasili nesrećnog psa iz ribnjaka. Jedan od spasilaca je obukao svoje žuto odelo specijalno napravljeno za sasavanje iz zaleđenih područja, ledene vode i za zimske uslove.

PROČITAJTE I:

SVE ZA SVOG PSA: Vlasnica skočila u ledeno jezero, kako bi izvukla svog psa! (VIDEO)

Spasilac je oprezno kročio na led, ali kada je video da je led slab i da mu noge propadaju, pohitao je što pre da dođe do psa. Jedan deo njegove putanje je puzao kako bi lakše došao do psa, ali kada je oslobodio psa od leda on je odmah počeo da se penje vatrogascu na leđa.

Akcija spasavanja je trajala deset sekundi i pas oprezno išao do obale s obzirom na to da se popeo na led koji još nije pukao.

Pas je odmah odveden veterinaru kako bi ga pregledao, s obzirom na to da je na hladnoći bio u vodi.

Ovom psu verovatno više neće pasti na pamet da šeta po zaleđenom jezeru, naučio je važnu lekciju, ali najbitnije je da je sada dobro.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUmetnica Olivija, moćnim slikama prikazala patnje životinja o kojima se često ćuti!
Sledeći tekstPSI ZA STARIJE OSOBE: Rasa nije garancija da vam taj pas zaista odgovara! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime