Naslovna VESTI PSI SAMA U SRED NEVREMENA: skotna kujica nepomično ležala u parku! (VIDEO)

SAMA U SRED NEVREMENA: skotna kujica nepomično ležala u parku! (VIDEO)

0
pas jagodina

Nevreme koje je sinoć zadesilo neke delove Srbije, ostavilo je brojne napuštene životinje na milost i nemilost vremenskim prilikama i prirodi. Jedna od njih je i kujica koja je ležala u parku u Jagodini ispod jednog drveta i mirno čekala da nevreme prođe.

Kost i koža, promrzla i mokra, imala je sreću da je pronađu volonteri organizacije “Kućica za spas” koji su je privremeno sklonili na suvo i toplije mesto. Ipak, to nije sve. Pored toga što je ova ženkica vidno neuhranjena ona je i skotna i to pred porođajem. Pse koji čekaju štence neverovatno je teško udomiti, makar i privremeno. Iz tog razloga, volonteri apeluju da se za nju bar donira hrana, kako bi porođaj dočekala u bar nešto boljim uslovima i boljem stanju.

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

Hranu za ovu divnu trudnicu možete ostaviti u bilo kom pet shopu u Jagodini i obavestiti volontere organizacije “Kućica za spas” gde ste i koliko ostavili. Naravno, ukoliko želite da pomognete i na druge načine – svaka pomoć je dobrodošla. Nadamo se da će svoje potomstvo dočkati u boljim uslovima nego što je to sada slučaj i ponavljamo – sterilišite pse i ne izbacujte ih napolje!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZašto se pas stalno skriva pod krevet?
Sledeći tekstZA VEROVALI ILI NE: Pobegao kengur u BIJELJINI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime