Naslovna VESTI PSI SJAJNA VEST: ovaj pronalazak omogućiće vam savršen selfi sa vašim psom

SJAJNA VEST: ovaj pronalazak omogućiće vam savršen selfi sa vašim psom

1
savršen selfi sa vašim psom petface

savršen selfi sa vašim psom: Setite se samo koliko puta ste bili očajni iz razloga što ne možete da uhvatite baš onaj savršen trenutak sa svojim psom. Njegovu pažnju baš ništa ne može zadržati, a ni na jednoj vašoj zajedničkoj fotografiji, prosto ga ne možete naterati da gleda u aparat. Sada možete odahnuti, jer ti dani su konačno iza vas.

savršen selfi sa vašim psom petface.3

Verovali ili ne, niste jedina osoba koja ima ovakav problem?! Džejson Hernandez, stanovnik San Dijega, imao je istih poteškoća kao i većina vlasnika nemirnih pasa. Onda je rešio problem, ne samo sebi, već i celom čovečanstvu. On je pronašao način kako da napravite savršen selfi sa vašim psom. O čemu se zapravo radi?

Pročitajte još: PRAVA MAGIJA: fotografije pasa uslikanih u pravom trenutku

Njegov proizvod se zove Pooch Selfie, a podrazumeva nastavak u vidu loptice, koji se stavlja na telefon. Na taj način pažnja psa je potpuno fiksirana u željenom pravcu. O svom izumu, Hernandez je rekao:

Pooch Selfie radi baš ono što je potrebo – drži pažnju vaših pasa. Međutim, ovaj proizvod ne menja to kakav je vaš pas. Ako imate nevaljalog psa, on to i jeste.

savršen selfi sa vašim psom petface

Ovaj pronalazak koji će vam omogućiti savršen selfi sa vašim psom, nalazi se u fazi razvoja i razvoja preko godinu dana, a njegovo lansiranje planirano je za decembar ove godine. Njegova početna cena iznosiće 13 dolara.

savršen selfi sa vašim psom petface

Mi vam savetujemo da se strpite još saaaamo malo, dok ovaj dodatak za vaš mobilni telefon ne ugleda svetlost dana. Na kraju krajeva, sigurni smo da su vaši ljubimci preeeeelepi na svakoj fotografiji, jer su oni uvek jednostavno – neodoljivi.

 

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSećate se priče o deki Predragu i psu Grujici? PAS je udomljen!
Sledeći tekstLabrador Etor moli vlasnika da mu oprosti grešku i za to dobija milion pregleda! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime