Naslovna VESTI PSI ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po...

ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu! (FOTO)

1
sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu – naslov u svim svetskim medijima, zaokupio je pažnju svih onih koji ovih dana „muke muče“ sa psolom, vrućinama, odmorima. Alison Tarner već sedam godina putuje sa psom Maksom po svetu i ne razmišlja o starom načinu života.

Radila je u jednoj marketinškoj agenciji, imala dobar posao, ali osećala se nesrećno. Onda je 2008. godine donela odluku života – dala otkaz i rešila da već sedam godina putuje sa psom Maksom po Americi.

Ovaj neverovatni duo je prošao čitavu Ameriku tri puta, a prešli su više od 160.000 kilometara kako bi posetili omiljene destinacije na američkom jugozapadu.

sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

– Prva godina je bila najteža. Ako je preživite i nastavite, onda je ovakav život za vas. Sve što odlučite da ponesete sa sobom, mora da funkcioniše, napisala je Alison na svom Instagram profilu!

Na ovom proputovanju, Alison i Maks koriste kombi, a kada im vreme dozvoli – kampuju i van njega. Za doručak priprema omlet i kafu, a njena jela su uvek jednostavna za pripremu.

Maks, njen saputnik na ovom putovanju, od prvog dana je sa njom. Osim što se ne razdvajaju ni minuta, Maks je i motiv njenih izvanrednih fotografija. Kako je navela Alison, posećuju isključivo mesta gde su ljubimci dobrodošli.

sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

– Ako bih morala da odaberem omiljeno mesto, ond aje to svakako „White Sand“ u Novom Meksiku, kaže Alison.

Na svom Instagram profilu, Alison beleži sve ključne momente, a njene fotografije su ključan deo njenih putovanja i izložene su u galerijama širom Amerike.

Pogledajte zadivljujuću foto galeriju (klik na sliku za uvećanje)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačka koja je volela vozove: sahrana jedne mačke okupila 3.000 ljudi!
Sledeći tekstNOVI SAD: Otvorena prva pekara za pse!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime