Naslovna VESTI PSI KRUŠEVAC: Pas Đole bačen u septičku jamu! (VIDEO)

KRUŠEVAC: Pas Đole bačen u septičku jamu! (VIDEO)

0
septička jama petface

Za one koji MOŽDA ne znaju septička jama se gradi u onim područjima gde ne postoji izgrađen gradski kanalizacioni sistem. Služi za skladištenje otpadnih voda i time se sprečava širenje neugodnih mirisa i zaraze. Za neke nehumane ljude septička jama je jedno mesto u kome se može baciti pas!

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

Naime, priča koja nam je stigla u redakciju pokazala je svu bezdušnost pojedinih ljudi. Vodi nas u Kruševac, tačnije Ćićevac. Tamo je Dragica spasila život psu kog je neko bacio u jamu!

septička jama petface

Đole, bačen u septičku jamu, da ne bi trčao za kolima. Mislim da su stali da uzmu gorivo i bacili ga. Celu noć je bio u jami. Sada je kod mene, na sigurnom, jako je dobar pas, napisala je Dragica na svom Facebook profilu uz fotografije nesrećnog psa!

DIRLJIVA PESMA (ne)čoveku koji je posle 10 godina napustio psa!

Ona je, takođe, postavila i snimak na kome se vidi kako nekolicina ljudi, spušta merdevine u jamu, a onda Dragica (čujemo iz snimka) silazi u jamu po psa! Izvlače ga na sigurno, potom kupaju, zbrinjavaju i danas Đole izgleda kao pravi umiljati pas.

On i dalje čeka na sovj dom i ljude koji bi ga udomili, a možemo da zamislimo kroz kakav je pakao prolazio kada su ga bacili. Zato, molimo da mu sada zajendičkim snagama obezbedimo dom kakav zaslužuje!

Kontakt osoba: Dragica Ivković

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGodišnje nadgledaju preko hiljadu filmskih produkcija, a njihova OCENA SVIMA ZNAČI!
Sledeći tekstPokušao je da pronađe hranu, a onda se zapetljao u BODLJIKAVU ŽICU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime