Naslovna VESTI MAČKE AVANTURAMA NIKAD KRAJA: Vlasnik i mačak Simon planinare i voze se kajakom!

AVANTURAMA NIKAD KRAJA: Vlasnik i mačak Simon planinare i voze se kajakom!

0
simon petface

Džej Džej Džoš obožava mačke, a kada je prvi put video Simona, nije verovao da će to prijateljstvo biti za primer. Već prve noći kada je ovaj crni lepotan ušao u njegov dom, majukao je neprestano, krio se i skakutao po ćoškovima. Što je bilo najzanimljivije, svog novog vlasnika nije uopšte hteo da pusti blizu sebe.

Već sledećeg dana, mačor je pobegao i sakrio se iza velikog kamena. Iako ga je dozivao, mačak nije bio zainteresovan za saradnju. Pošto je Džoš morao na posao, ostavio ga je tu. Ipak, čim se vratio, odmah se bacio u potragu za mačkom. Srećom, mališa je i dalje bio iza kamena i mjaukao. Želja da ga spasi, a sa druge strane Simonova želja da se iščupa odatle, počela je da menja njihov odnos.

Pročitajte još: Veterinarska ambulanta pravi čuda od kartonskih kutija za svog mačka!

simon petfaceSimon se smirio i počeo da pokazuje privrženost.  Džoš je znao da je to ipak, njegov mačak i ljubimac. Videvši da mu se avantura da se krije iza kamena veoma „dopala“, rešio je da ga povede na pešačku turu u blizini. Njihova zajednička pešačka tura je išla po principu – pola pešačenja, pola nošenja na ramenu, jer je Simon bio vrlo umoran. Zapravo, to nije obično pešačenje, već – planinarenje. 🙂

Pročitajte još: Upoznajte mačora Reksija, majstora trikova sa jezikom!

simon petface Umoran mačak je ipak pokazao i dokazao da mu ovakve šetnje itekako prijaju pa je tako ovo postalo uobičajeno. Ipak, nije samo pešačenje Simonov hobi. On je verovatno retki mačak avanturista koji se oprobao i u kajaku. Verovali ili ne, ponekad uskoči i u vodu.

BRAVOOO! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI! Kuca Moli obožava svoje ortake!
Sledeći tekstNASILJE U BORČI: Nađeno mače pogođeno sa dve strele iz samostrela!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime