Naslovna VESTI PSI SLOMLJENO SRCE NIJE IZDRŽALO – Tobi umro od tuge za svojim prijateljem.

SLOMLJENO SRCE NIJE IZDRŽALO – Tobi umro od tuge za svojim prijateljem.

0
Slomljeno srce

Tobi je umro samo tri nedelje nakon što je njegov najbolji prijatelj Džakson preminuo. Dva psića su bila nerazdvojna, pa je nakon smrti četvorogodišnjeg Džaksona, Tobiju bilo veoma teško i postao je izuzetno tužan.

Pas umro od tuge

Linda, Tobijevai Džaksonova vlasnica je ispričala kako je devastirani Toby, star 6 godina, počeo da grize vrhove svojih šapa. Pojavile su mu se bolne rane na leđima nakon što su sahranili njegovog prijatelja. Uprkos tretmanima, Tobijevo stanje se pogoršavalo sve dok nije prestao da jede i pije.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO ME NIKO NE ŽELI? – Čapa sve teže podnosi samoću!

Veterinar je rekao gospođi Raff da je Tobi možda bolovao od neke autoimune bolesti i da je bio toliko tužan i bolestan da se predao. Tobi je preminuo tri nedelje nakon smrti svog najboljeg prijatelja.

Tobi i Džakson

Gospođa Raff rekla je za Yahoo News Australia: “Videla sam da je bio veoma tužan nakon što je izgubio Džaksona, nikada se nije oporavio, umro je od slomljenog srca.” Gospođa Raff je dodala: “Grlila sam ga dok je umirao.”

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO MUČENJE – Kujicu koja se nedavno oštenila prisiljavao da trči 33 kilometra

Rekla je da je veterinar porodici objasnio da Tobyjevi fizički simptomi mogu biti posledica vlažnog vremena, ali je rekao da je njegov oslabljeni imunološki sistem mogao biti povezan sa emocionalnim opterećenjem nakon gubitka Džaksona.

Pas umro od tuge

Dodala je: “Teši me činjenica da će Džakson čekati svog prijatelja na drugoj strani.” Tobi je sahranjen u dvorištu porodične kuće pored svog prijatelja.

Izvor: mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO ME NIKO NE ŽELI? – Čapa sve teže podnosi samoću!
Sledeći tekstZAKOPALA ŽIVOG PSA! – Nezapamćena okrutnost starice koja bi to ponovo uradila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime