Naslovna VESTI PSI Ako vaš pas radi ovu smešnu stvar, znači da vas voli!

Ako vaš pas radi ovu smešnu stvar, znači da vas voli!

0
smešnu stvar petface

Mnogo je šašavih i zanimljivih stvari koje naši ljubimci svakodnevno rade. Međutim, ako je verovati stručnjacima i istraživačima, ako vaš pas radi ovu smešnu stvar, znači da vas voli! A to je podizanje i mrdanje obrva!

PROČITAJTE I: 

Razlozi zbog kojih treba da nabavite psa – DANAS!

Svakom vlasniku je bar jednom u životu palo na pamet kako bi sjajno bilo da zna nemušti jezik, kojim bi razumeo sve ono što mu njegov pas želi reći. Sada, za jednu stvar, tvrde stručnjaci postoji „prevod“ a to je dizanje obrva!

Oni dodaju da ako vaš pas radi ovu smešnu stvar, znači da vas voli!

PROČITAJTE I:

Omiljeno mesto za spavanje vašeg mačeta je – VAŠ KREVET!

Naime, u tom japanskom istraživanju posmatrane su reakcije pasa kada se nađu pored svojih vlasnika, roditelja, nepoznatih ljudi, igračaka za pse i predmeta koje NE VOLE.

smešnu stvar petface

-Kada bi videli roditelje, psi bi smesta podigli obrve, a kada bi videli stranca bilo bi mnogo manje facijalnih ekspresija, sem pomeranja desne obrve. Kada bi videli poznati predmet koji vole, pomerili bi levo uvo unazad, a kada bi videli predmet koji ne vole, pomerili bi desno uvo. Iz ove studije izvlači se zaključak da su psi rezervisaniji kada se sretnu sa nekim koga ne poznaju ili sa nečim što im se ne sviđa, zaključio je stručnjak.

DIVNOOOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.