Naslovna VESTI PSI SUBOTICA: Pogledajte kako su Sabina i njen muž smislili rešenje i nahranili...

SUBOTICA: Pogledajte kako su Sabina i njen muž smislili rešenje i nahranili sve ulične pse!

0
smislili rešenje petface

Ovih dana se svi nekako snalaze, kako bi napuštenim kucama i macama obezbedili kakvo takvo sklonište od hladnoće, vetra i tek poredstojeće zime. I mi, naravno, uvek izveštavamo o diskretnim herojima, onima koji bez ikakve medijske pompe rade sve kako bi one nesrećne duše preživele zimu.

Pogledajte kako se ovaj grad dosetio da NAHRANI ULIČNE PSE!

I baš takvi nam danas stižu iz Subotice 😉 Naime, ukoliko živte u ovom gradu ili ste ga bar jednom posetili, a pri tome volite životinje, onda sigurno znate za Pet salon i pet hotel Tiffany. Kako kažu mnogi, HOTEL U RANGU SA LJUDSKIM HOTELIMA 😉 Sabina Bjelobaba i njen muž redovno zbrinjavaju i napuštene kuce, pomažu im koliko mogu, a sada su našlii genijalno i praktično rešenje kako da im obezbede dovoljno hrane i vode!

smislili rešenje petface

-Svi koji dolaze u naš salon, znaju da smo oduvek ostavljali činijice sa vodom i hranom ispred salona. Činijice nisu baš mnogo praktične pa smo nedavno ispred salona ugradili hranilicu za pse i mace koje žive na ulici. Borimo se protiv praznih stomačića, napisala je Sabina i tako oduševila sve one koj je prate na društvenim mrežama.

5 životnih lekcija koje SVI I ODMAH možemo naučiti od maca!

Hranilice za napuštene kuce i mace postavljene su ispred njenog pet salona Tiffany, a kako i sama navodi – na ovu ideju došao je njen  muž.

-Neke žene vole nakit, bunde, garderobu a ovakve stvari mene najviše obraduju. Najbolji muž, napisala je ona uz fotografiju kuce koja već uživa u svom obroku!

Sa koliko lajkova se piše BRAAAAAAAAAAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJedinstvena terapija za opuštanje, SAZNAJTE O ČEMU JE REČ!
Sledeći tekstLjudi ga neće jer ima ĐAVOLSKE OČI, već pet godina živi u boksu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime