Naslovna VESTI PSI SMRDLJIVO SPASAVANJE! Neko je morao da spase ovog psa!

SMRDLJIVO SPASAVANJE! Neko je morao da spase ovog psa!

0
Smrdljivo spasavanje psa

Psi umeju da nas dovedu u neverovatne situacije. Nekad su one komične, ali ponekad i veoma opasne. Ovo smrdljivo spasavanje je dokaz za to.

Smrdljivo spasavanje psa

Dvogodišnji mastif Gidžet ima običaj da vreme provodi sa svojim prijateljem Badijem. Njih dvojica često išetaju iz svog doma i zajedno „vise“ po okolini da bi se pred kraj dana vratili. Međutim, jednog dana, Badi se vrati bez Gidžeta. Badi je bio sav blatnjav i mokar.

Pročitajte i ovo: SVI SU JOJ SE PODSMEVALI, ali NIŠTA nije bilo SMEŠNO!

Mendi Smit, vlasnica je odmah krenula da traži Gidžeta. Nekako u isto vreme, radnici u postrojenju za preradu otpadnih voda čuli su preplašeno lajanje u okolini postrojenja. Toni Kembel je prilikom potrage za izvorom lajanja otkrio Gidžeta i doživeo šok.

Pas u fekalijama

Bio je pokriven izmetom, zaglavljen na ivici tzv. aeracionog jezera. Nije se usuđivao da sam uđe i pokuša spasavanje psa iz opasne i krajnje smrdljive zamke. Odmah je obavestio lokalnu vatrogasnu stanicu i spasilačka ekipa je ubrzo stigla.

Pas u fekalijama

„U ovoj mešavini blata i izmeta ništa ne može da pluta, pa ni čamac“ – izjavio je šef vatrogasne jedinice. Akcija spasavanja se odužila jer spasioci nisu znali kako da dožu do Gidžeta. Najzad, odlučili su se za merdevine. Jedan hrabar vatrogasac je uspeo da se spusti u smrdljivu masu i da izvuče preplašenog Gidžeta na sigurno.

Pročitajte i ovo: USPRAVILA SE! Kujica Toni je dobila pomoć ali nije sve završeno.

Pas u fekalijama

Počelo je dramatično pranje a potom je jadni pas prebačen u lokalno prihvatilište. Tu su ga još dva puta okupali kako bi ga potpuno dekontaminirali od ostataka izmeta koji je moga da nanese veliku štetu njegovom zdravlju.

Pas u fekalijama

Tek posle ovog „tretmana“ obavestili su vlasnicu koja je momentalno dojurila i preuzela nestašnog Gidžeta. Ona je objasnila da je zapravo Badi taj koji je umetnik u bekstvima iz dvorišta a da je odlučila da dodatno obezbedi vrata koja on bez većih problema otvara i predvodi drugara u nove avanture. Ova avantura, koliko god izgledala komično smrdljiva, mogla je fatalno da se završi da vatrogasci nisu reagovali na najbolji mogući način.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUSPRAVILA SE! Kujica Toni je dobila pomoć ali nije sve završeno.
Sledeći tekstTEŠKO GA JE BILO POGLEDATI – Ovo nije prase nego štene šar peja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime