Naslovna VESTI PSI LEPI ko LUTKE, ali sudbine RUŽNE i PRETUŽNE!

LEPI ko LUTKE, ali sudbine RUŽNE i PRETUŽNE!

0
Izbačeni štenci

Priče o napuštenima i odbačenima često imaju nepoznat početak. Nažalost, sve počinje nekom „dobrom voljom“ da neko ima psa, kao ljubimca, čuvara, pomoćnika… A onda u nekom trenutku, pas dosadi… ili ne ispunjava očekivanja… ili se razboli… i završi sam, napušten na ulici ili livadi.

Izbačeni štenci

Ovo je priča o štencima koji su lepi ko lutke, ali im je sudbina ružna i pretužna. Rođeni su verovatno „greškom“. Mamu im neki dični lovac nije sterilisao. Bila je dobra za lov ali ne i za ljubav. Bebe nisu bile „čiste“… nisu bile dovoljno dobre… nisu ispunjavale želje lovca.

Pročitajte i ovo: DA LI ŽIVOTINJE IDU U RAJ? Vladika Grigorije dao svoj odgovor!

I tako, potrpane u neku staru kantu odnete su i ostavljene. Da neko drugi trlja glavu i misli šta će. Ako umru, pa šta… još bolje. A majka? Preboleće gubitak, životinja je to, neće ni primetiti. Sledeći put, lovac će možda malo više paziti s kim će se družiti ali ni slučajno je neće sterilisati… od novih beba ako su „čiste“ može se i zaraditi.

Izbačeni štenci

Iz Malih šapa velikog srca, od kojih smo preuzeli objavu kažu da priča možda nije baš najtačnija ali zar je to važno. Možda je baš takva, a možda još strašnija. Sigurno je jedno, ovi štenci su za muku rođeni. Oni su ih našli i preuzeli bligu. Oni će sada trljati glavu i misliti kako da im pomognu. Oni će se boriti za njihove malene živote i budućnost koja je bolja od one koju im je namenila osoba koja ih je bacila.

Pročitajte i ovo: BEBE LISICA NA SIGURNOM! Ljudi koji vole pobedili zlo!

Puni buva, glista, slabašni… negovani u privremenom smeštaju. Očišćene, hranjene, malo ojačale zadesila ih je nova nevolja. Parvo virus! Krvava stolica, dehidratacija, slabost… ponovo na ivici smrti. Jedna malena dušica nije uspela da se izbori protiv sudbine.

Izbačeni štenci

Ostali… borba traje ali sa mnogo manje nade i vere. Bebe posustaju. Potrebna je terapija, potrebna je podrška, potrebna je ljubav koja će im pomoći da pobede sve one zle koji su ih osudili na muku i nesreću. Na one koji su želeli da nestanu, da se nikada nisu ni rodili.

Izbačeni štenci

Malim šapama velikog srca je potrebna pomoć. Podelite da se prikupe finansijska sredstva za nimalo jeftinu terapiju. Toliko bar možemo da pomognemo. Račun: 160-5400101648890-32 Paypal: malesapevelikog srca@gmail.com

Izvor: Male šape velikog srca

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI ŽIVOTINJE IDU U RAJ? Vladika Grigorije dao svoj odgovor!
Sledeći tekstPURZEL PONOVO SKAČE! Mali mačak VELIKI junak!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime