Naslovna VESTI ZOO VRT IZ PAKLA na 780 km od Beograda: Šokantni snimci zgrozili...

ZOO VRT IZ PAKLA na 780 km od Beograda: Šokantni snimci zgrozili ceo svet!

0
Šokantni snimci petface

Šokantni snimci izSafari Park Zoo” u gradu Fieru na jugozapadu Albanije šokirali su svet, nakon što je britanski “MailOnline” objavio fotografije posetioca, koji je hteo ostati anoniman. Albanske vlasti su odmah reagoval na stravične prizore izgladnelih i bolesnih životinja u “zoološkom vrtu iz pakla”, kako su ga nazvali.

Na fotografijama se vidi izgladneli i mršavi lav sa teškom infekcijom oka u malom, prljavom kavezu, bez osnovnih uslova za život. Osim njega pažnju su privukli i zebra, neuhranjeni vuk, nekoliko srna, svi zaključani u betonskim kavezima u privatnom zoološkom vrtu.

Šokantni snimci petface

Danas je albanski ministar turizma i zaštite okoline, Blendi Klosi, rekao za albanski “Top Channel” da je naredio spašavanje životinja i njihovo premeštanje u sigurnije uslove, i to nakon što je priča objavljena u britanskom mediju, a potom se proširila Internetom. Klosi je dobio i niz privatnih poruka i apela za spašavanje životinja.

Šokantni snimci petface

PROČITAJTE I:

ZOO VRT NA METI OPTUŽBI: Ofarbali magarca u zebru!

 

Fotografije je navodno snimio anonimni fotograf u želji da razotkrije u kakvim uslovima se drže životinje. Drže ih u prljavim betonskim kavezima, hodaju po vlastitom izmetu, a čak nemaju ni najosnovnije uslove – poput hlada i vode. Fotograf je utvrdio i da su veterinari bili užasnuti kada su stigli u zoološki rekavši da su ovo “najgori uslovi za životinje koje su ikad videli”.

Šokantni snimci petface

Osim snimljenih životinja, fotograf je istaknuo još medveda, majmune i tri odrasla lava koji su u teškom stanju, a u zoološkom vrtu su se i okotili. Navodno je taj zoološki vrt bio dom 14 lavljih bebica, ali ostali su uginuli, prodati ili su poklonjeni prijateljima vlasnika.

Šokantni snimci petface

“Safari park Zoo” je privatni zoo vrt u jugoistočnoj Albaniji, a drži ga jedan čovek zajedno sa restoranom koji se nalazi odmah pored. Šokantni snimci pokazuju da su živoitnjama kavezi mali, nemaju prostor u koji bi mogli da se sklone od znatiželjnih posetilaca, kavezi su zarasli u korov i mahovinu, đubre i otpaci su svuda. Zato, nije jasno ko uopšte može da uživa u poseti ovakvom zoo vrtu gde se životinje muče u prljavštini.

Šokantni snimci petface Šokantni snimci petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstURNEBESNO: Pogledajte kako je pas izrazio svoj PROTEST! (VIDEO)
Sledeći tekstDa li postoje različite vrste TIGRICA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime