Naslovna VESTI PSI NEMANJA: Ona dve godine „živi“ u GSP. HITNO joj je potreban smeštaj!

NEMANJA: Ona dve godine „živi“ u GSP. HITNO joj je potreban smeštaj!

4
dve godine „živi“ u GSP petface

dve godine „živi“ u GSP: – Toliko je pametna da je zovemo „čovek u telu psa“. Moramo joj naći dom pre zime, ovako nam priču o kuci koja dve godine „živi“ u GSP-u priča Nemanja Stanojević.

Priča nas vraća dve godine unazad, kada je ova ženkica shvatila da će se u GSP-u u Beogradu skloniti od kiše, sunca, vetra, snega. Gradski pas, koji je živeo na ulicama Mladenovca, za vrlo kratko vreme je postao popularan na Internetu, jer su korisnici šerovali njegove fotografije ne bi li joj pomogli.

Pročitajte još:
Znate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

dve godine „živi“ u GSP petface

– Viđali su je u 74 kod Sava Centra, pa u 16, pa u autobusima koji idu preko Avale,.. Sve govori u prilog tome da je ona jedna prava pametnica. U međuvremenu sam saznao da je sterilisana u septembu 2012. godine, da je gradski pas, ali na žalost u čipu nema podataka sa koje lokacije je pokupljena, priča nam Nemanja koji sada želi da pametnicu smesti u dom. Ili bar pansion!

Taktike, da joj pronađe smeštaj ili nekoga ko bi je bar provremeno sklonio sa ulice, više nema kako kaže.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Vozač GSP se uplašio labradora i nije hteo da krene dok vlasnik sa psom ne izađe!

– Više puta sam pokušavao da je pronađem, ali bezuspešno. Ovo je druga godina koliko ja znam da ovako “putuje”. Možda bi najbolje bilo da se vrati na prvobitnu lokaciju, ili jos bolje da nađe dom i mir, za čime verovatno i traga svo ovo vreme. Ide zima i hladno vreme, a ona će sigurno utočište i beg od hladnoće tražiti u autobusima. To svakako nije dobro rešenje za nju. Mnogo pasa “putnika” imalo je sreće i sada su udomljeni, red bi bio da i ona pronađe svoju sreću posle toliko dugo vremena traganja, kaže Nemanja.

dve godine „živi“ u GSP petface

– Svi koji su je videli i pisali mi o njoj složili su se da je neverovatna, prepametna. Čovek u telu psa. Krajnje je vreme da se i njena potraga završi i da konačno nađe svoju sreću i dom. Ako je vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, kontakt telefon je 0643771076. Da li je neko želi?, upitno je završio razgovor sa nama.

Sve je jasno. Složićete se da psu nikako nije mesto u gradskim autobusima, tako da ŠERUJTE I POMOZITE da se jedna divna kuca skloni sa već hladne ulice!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAO NA FILMU: Pas se nije pomerao sa mesta, na kom mu je poginula vlasnica!
Sledeći tekstČUDESNO: mače koje je imalo manje od 10 % šanse da preživi, izvuklo se zahvaljujući svom nesalomivom duhu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime