Naslovna VESTI PSI SOKOBANJSKI AZIL ZA PSE SE DOZVAO PAMETI? Strah pojedinih da ne izgube...

SOKOBANJSKI AZIL ZA PSE SE DOZVAO PAMETI? Strah pojedinih da ne izgube stolicu promenio je sve? (FOTO)

0

Verujemo da niko od vas nije zaboravio priču koja je opisana kao HOROR, a tiče se azila u Sokobanji! Tada smo se pitali šta se to dešava sa azilima u našoj zemlji? Ko vodi računa o tome da isti ti azili odgvaraju standardima koji su propisani za njih?

Uključili su se mnogi ljudi, kao i brojne organizacije, u rešavanje ovog problema, i čini se da ima pomaka!

Snimak psa koji pozdravlja vlasnika RASPLAKAO CEO SVET! (VIDEO)

– Raspadanje radnika, neznanje, zabluda, pronalaženje izgovora zbog kojih se naš želudac okreće, a iznenađenje je veće iz minute u minutu, ali ne možemo samo negativno pisati jer je tim na našoj stranici bio dovoljno jak i profesionalno zahvalan što smo probudili njihov interes, spremnost za promenu… Mogli bismo da ih pohvalimo zbog naše poslednje posete. I ništa veliko, one osnovne stvari koje bi trebale biti kristalno jasne svima koji se bave životinjama. Istrijebljenje se skuplja, urin se pere, mora se oprati posuđe za vodu, zaštitna ograda mora biti sigurnost pasa, a ne potencijal za ozljede. Štenci, stariji i oni koji se ne razumeju moraju se razdvojiti. Zanimljivo je kako su ljudi spremni početi drugačije raditi zbog straha da ne izgube stolicu, ali nažalost samo pod budnim okom nekoliko organizacija i aktivista. Juče je glas pasa u šinteraju bio predstavnik Zavod PIT-a, naš advokat Levijatan i predstavnik niše shinteraj, koji se u zadnje vreme temeljito promenio, psi imaju svoje kuće, redovnu hranu, vodu sve vreme, staze za hodanje. A tko bi mogao biti bolji učitelj onih koji su se do jučer ponašali neuki i nije ih briga za novac jednom mjesečno za dobrobit životinja. Suradnja, spašavanje, promjene! – napisala je Blanka Kapus Passecker

Brutalno je tukao psa na ulici, reakcija prolaznika je ZAPREPASTILA sve! (VIDEO)

– Hvala svima koji nam pomažu u kupovini kuće za šinteraj Sokobanju, hvala i Slovenskom primorskom društvu koje siromašnima daje narančastu kuću s natpisom ODPMZ, a jučerašnjem donatoru koji želi ostati anoniman za zelenu kuću sa natpisom NADA – na kraju se zahvalila Blanka!

Pa smo jih ponovno obiskali, kajti to je le začetek sprememb, dolga pot je pred nami, a ne bi bili mi, če nas ravno to…

Gepostet von Blanka Kapus Passecker am Dienstag, 22. September 2020

 

Izgleda da je pisanje, pričanje, fotografisanje prethodnog stanja urodilo plodom! Izgleda da su se neki dozvali pameti! Nadamo se da će situacija u Sokobanjskom azilu biti sve bolja, a mi ćemo ispratiti svako poboljšanje! Bravo za promene i hvala svim ljudima koji su u tome učestvovali!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSTAVLJENE POPUT KOMADA NAMEŠTAJA: Same, u šumi, hrabrile su jedna drugu i čekale pomoć!
Sledeći tekstIMA NADE ZA NJIH! Tri para orlova krstaša uspešno izvela potomstvo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime