Naslovna VESTI MAČKE ŠON JE SUPERHEROJ: Petogodišnji dečak brine o napuštenim mačkama!

ŠON JE SUPERHEROJ: Petogodišnji dečak brine o napuštenim mačkama!

0
šon petface

Upoznajte petogodišnjeg junaka, dečaka Šona jer je on pravi superheroj među mačkama! 🙂 Svakog vikenda kada ode kod svojih rođaka, on ima poseban zadatak koji obožava – izađe van kuće i brine o napuštenim mačkama. Najčešće u kostimu superheroja!  

šon petfaceŠon je sledio korak starijih rođaka. U prošlih 10 godina, bračni par Papirnik – Grifin je udomio više od 40 uličnih mačaka koje su živele u surovim uslovima u Filadelfiji. Iako se maksimalno trude da im pomognu, ne mogu učiniti više nego da ih nahrane jer je većina mačaka potpuno divlja i nedruželjubiva.

Pročitajte još: Dečak čini najslađu stvar kako bi njegov mačak znao da ima dom za stalno

Kada je Šon još kao manji pokazivao svoje interesovanje za mačke, rođaci su bili sumnjičavi. Mislili su da mačke neće reagovati dobro na trogodišnjaka. Međutim, uopšte nisu bili u pravu.

šon petfaceŠtaviše, bilo je sasvim drugačije, jer su ga mačke obožavale. On ih je češkao i mazio, pa je bilo neverovatno videti da mačke nikome nisu dopuštale da im priđe, osim njemu.

Pročitajte još: Oglas veterinarske klinike u Dablinu: Mazite mačke i zaradite!

Kao da je imao magičnu moć, a možda i jeste jer ih je od prvog dana hranio u kostimu superheroja, jer kako kaže, tako se oseća kao pravi junak među mačkama.

šon petfaceJedna od njegovih miljenica je crna maca Bag, prgava ali sada – pitoma. Šon je mali da bi mogao ozbiljnije da im pomogne, ali on tačno zna kako da im da hranu i zbrine ih. Kada je napolju hladno, rastuži se i unervozi što ne može da im pomogne.

Veliko srce malog dečaka! Potrebna je samo dobra volja! Bravo za Šona! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: NAPUŠTENE MACE kao modne zvezde – da bi se lakše i brže udomile!
Sledeći tekstNAJNOVIJA VEST: Božidar S. (45) uhapšen zbog ubistva psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime