Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Dečak čini najslađu stvar kako bi njegov mačak znao da ima dom...

Dečak čini najslađu stvar kako bi njegov mačak znao da ima dom za stalno

0
stvar petface

Ne postoji divnija stvar od toga kada vidite kako je nekada preplašena životinja, koja je možda čak i postala neprijateljski nastrojena prema ljudima zbog nekadašnjih iskustava, polako počinje da se otvara za ljubav i pažnju koju joj pruža nova posvećena porodica.

stvar petfacePorodica Simpson je primila mačka Tomija krajem prošle godine, iako su se bojali kako će to proći jer je mačak bio preplašen. Brinuli su da će pobeći, ali to nije bio slučaj. Nakon što je bio sterilisan, ostao je neko vreme u kući, a pošto je došla i zima, nije mu se baš mililo da ide napolje.

Pročitajte još: DA LI STE ZNALI: Koje rase mačaka su najsklonije gojaznosti?

– Kada je došlo proleće, konačno smo ga pustili napolje i nadali se najboljem. I mora da smo ostavili dobar utisak zato što se svaki put vraća, rekla je gospođa Simpson.

stvar petfaceIako je bio nesiguran da li bi trebalo da ostane u novom domu, Tomi je redovno išao na „na preglede“ kod najmlađeg vlasnika, a od njega je dobijao i plišane igračke kad god bi išao da spava.

Pročitajte još: Mačak koji ne može da hoda, postao medicinska sestra!

Klincu obožavaju kada ga ušuškaju pred spavanje. Danas, godinu dana nakon što je Tomi došao u svoj novi dom i u svoju stalnu porodicu, dečačić i dalje insistira da ga svako veče ušuška kako bi znao da živi u toj kući i da može da se vrati kad god poželi.

U slučaju da je i vaš mačor kastriran, ili da je vaša maca sterilisana, moguće je da će imati problema sa prekomernom težinom. Upravo zato je osmišljena Light Sterility hrana za mace starosti od 1 do 7 godina. Ova hrana brenda Trainer namenjena je svim krznenim lepoticama sklonim gojaznosti ili sterilisanim i kastriranim macama.

stvar petfaceAmino kiseline iz ribljih proteina zajedno sa L-karnitinom doprinose pravilnom održavanju mišićne mase, a zelena dagnja daje sastojke bitne za pravilno funkcionisanje zglobova.

Prethodni tekstTUŽNI PONEDELJAK: Uginuo psić, kog su deca brutalno maltretirala!
Sledeći tekstDANAS JE SVETSKI DAN DETETA: Evo zašto je BITNO da svako dete odrasta uz psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime