Naslovna VESTI PSI SPALJEN PAS: Policija sprovodi istragu!

SPALJEN PAS: Policija sprovodi istragu!

0
Spaljen pas

Ljudska okrutnost nema mere. Ovako mučiti živo biće prevazilazi svaku granicu… kazna za ovakvo nedelo nikada neće biti adekvatna bolu i patnji koju je preživela ova jadna kuja.

Spaljen pas

Policija i službenici Kontrole životinja iz mesta Norvud u Masačusetsu su pokrenuli opsežnu istragu i potragu za jednim ili više počinioca okrutnog ponašanja prema jadnoj kuji.

Pročitajte i ovo: SAVRŠEN PAS TITI: Psi nisu stvoreni da umru!

Kujica, mešanka je dobila ime Eni, trenutno se nalazi u veterinarskoj klinici u ovom gradu gde se veterinari bore za njen život posle travične nesreće koju je doživela. Pronađena je kako u bolovima luta ulicama Norvuda. Imala je ogrlicu i povodac ali nije bila mikročipovana, niti je imala ikakvu identifikaciju o vlasniku.

Spaljen pas

Najgore od svega bile su stravične rane od opekotina po celom telu i licu. Pregled kod veterinara je ustanovio da je zadobila opekotine drugog tepena koje joj ugrožavaju život. Preuzeli su je specijalisti klinike u Volpolu gde je stavljena na intezivnu negu kako bi joj smanjili bolove i spasli život.

Pročitajte i ovo: OD OTPADA DO SREĆNOG DOMA – Teško putovanje bačenog šteneta!

Ukoliko lečenje bude uspešnu u prvih nekoliko dana pred Eni su još meseci oporavka. Dug put kako bi se povratio život, poverenje i vera da ovaj svet nije potpuno poludeo. Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Eni i onima koji su je ovako užasno mučili da se jave i omoguće hapšenje i privođenje pravdi.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAVRŠEN PAS TITI: Psi nisu stvoreni da umru!
Sledeći tekstČUDO U MRAČNIM VREMENIMA: Čuveni Andrea Bočeli udomio psa iz Ukrajine koji je izgubio sluh tokom bombardovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime