Naslovna VESTI PSI OD OTPADA DO SREĆNOG DOMA – Teško putovanje bačenog šteneta!

OD OTPADA DO SREĆNOG DOMA – Teško putovanje bačenog šteneta!

0
Od đubrišta do pravog doma

Život je lutrija u kojoj nema pravila. Svi želimo zdravlje, sreću i ljubav, ali niko nema garancija da će sve to i ostvariti. Problem nastaje kada se očekivanja ne ispune. Tada pokazujemo svoju snagu, ljudskost, hrabrost… Neki, nažalost pokazuju nebrigu, odsustvo saosećanja, pa čak i surovost. Kuper, junak ove priče je imao teško putovanje tokom svog kratkog života.

Od đubrišta do pravog doma

Kada su ga spasioci pronašli, Kuper je bio star jedva 10 meseci. Pronašli su ga na đubrištu. Gotovo beživotno telo se nalazilo među starim, odbačenim gumama.

Pročitajte i ovo: BORIO SE DO POSLEDNJEG DAHA! Hrabrost će zauvek biti u našim srcima!

Bio je neuhranjen i toliko iscrpljen da su ljudi pomislili da je paralizovan. Bilo je šokantno otkriće da je pored svega imao unakažene uši, što je ukazivalo da je bio Kuper trebalo da život provede kao ovčarski pas.

Od đubrišta do pravog doma

Kuper je tokom kratkog života oboleo, a vlasnik je odlučio da ne želi da se brine o bolesnom psu. Umesto da mu pruži neophodno lečenje i negu, lakše mu je bilo da ga jednostavno odbaci. Kuper je završio među starim gumama.

Pročitajte i ovo: MOLITVE JE NEKO ČUO! Pronađena iz zida, slomljenog tela, sklopljenih očiju…

Od đubrišta do pravog doma

Štene je prebačeno u prihvatilište gde je započet dug proces lečenja i oporavka. Mesecima je bio okružen ljudima koji su ga voleli i koji su učinili sve da dobije novu šansu. Kada je postao spreman, dobio je novi dom.

Od đubrišta do pravog doma

Preseljen je iz Grčke u Englesku. Postao je prelep, bukvalno neprepoznatljiv u odnosu na trentuk kada je bio na ivici smrti. Njegova nova porodica ga obožava i on je najzad srećan.

Izvor:  theorphanpet.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBORIO SE DO POSLEDNJEG DAHA! Hrabrost će zauvek biti u našim srcima!
Sledeći tekstNENORMALNO – „Navijači“ ispisali ime kluba na telu uličnog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime