Naslovna VESTI PSI SLIKA IZ KRALJEVA KOJA VRAĆA VERU U LJUDE: Deka sa štapom u...

SLIKA IZ KRALJEVA KOJA VRAĆA VERU U LJUDE: Deka sa štapom u igri i maženju sa uličnim psom!

0
stapom petface

Iako ne postoji zvaničan podatak o tome koliko pasa i mačaka luta ulicama širom Srbije, procenjuje se da ima oko 100.000 pasa, a mačaka čak nekoliko puta više. Nažalost, većina njih je tamo završila zbog neodogovornih vlasnika, jer neželjene štence i mačiće izbacuju na ulicu, a predrasude o sterilizaciji i kastraciji ne jenjavaju!

Bilo kako bilo, ovo je problem sa kojim se suočava svaki grad u Srbiji, pa i u svetu! Stalno apelujemo da na bilo koji način pomognete onima kojima je ulica dom – da udomite, a ako ne možete, onda da nahranite, zbrinete, pomazite i poigrate se 😉

Ovaj deka (83) u požaru je IZGUBIO SVE. Ali, ne i svoju MACU!

Ba kao glavna zvezda naše priče, priče o jednom deki i napuštenom psu! Fotografiju je uslikala Olga Đorđević iz Kraljeva, a za samo nekoliko minuta proširila se Internetom.

štapom petface

– U većini slučajeva, starijim ljudima štap služi (osim kao pomagalo) i za udaranje. To najviše osete ulični psi. Međutim, ovaj deka me je oduševio. Tolika količina ljubavi, maženje i tepanje, da je milina za videti. Tako da čast ovakvim izuzecima. Živ bio, deko, napisala je Olga u opisiu fotografije.

NOVA REKLAMA KOJA OSVAJA SVET: Pas i deka te pozivaju DONIRAJ ORGANE!

Komentari su se nizali, a na osnovu jednog smo ustanovili da je reč o ulicama Kraljeva i o divnom čoveku, koga poznaju, kako kažu kao VELIKOG DOBRICU!

Pa kakav može i da bude, nakon ovog gesta! PREDIVNO!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA VEST: Poslednji nosorog na svetu je ipak USPAVAN!
Sledeći tekstUH: Pit bul plače kad je shvatio da će biti UDOMLJEN konačno! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime