Naslovna VESTI MAČKE SREĆAN KRAJ: 18 godina stara mačka, koja je ostavljena na ulici, našla...

SREĆAN KRAJ: 18 godina stara mačka, koja je ostavljena na ulici, našla novi dom

0
stara macka petface

stara mačka: Neretko smo svedoci situacija u kojima vlasnici ostavljaju svoje ljubimce na ulicama, pored puteva. Njihovi razlozi su brojni, ali nijedan nije opravdan. Odustajanjem od ljubimaca, vlasnici odustaju od sebe.
Kada je reč o napuštenim psima i mačkama širom sveta, statistike su više nego poražavajuće. Radi se o milionima i milionima životinja, a prihvatilišta su tesna da prime sve one kojima je krov nad glavom potreban.

Pročitajte još: Ishrana mačaka koje su u „godinama“ – sve što niste znali!


U vezi sa tim je i naša današnja priča. Naime, 18 godina staru mačku jedno jutro su zatekli zaposleni u prihvatilštu Walter M. Crowe Animal Shelter u Južnoj Karolini. Radi se o Tori, a vlasnik je ostavio u kutiji sa tužnom porukom. On je napisao kako njegova stara mačka više ne obavlja nuždu u svojoj kutiji sa posipom, već to čini svuda po stanu. Pored toga, vlasnik se pravdao kako ova lepotica, ima urastao nokat koji je lošem stanju. Zbog svega navedenog, a i zbog toga što sada ima novo mače, on više nije u stanju da brine o svojoj dojučerašnjoj ljubimici.

stara macka petface

Nije tajna da je za stare i bolesne ljubimce teško naći dom. Upravo iz tog razloga, zaposleni u ovom prihvatilištu su rešili da daju sve od sebe da za ovu mačku pronađu dom:

Ona je veoma slatka i kao za sve životinje koje borave kod nas, mi ćemo učiniti sve što je do nas da joj pronađemo dom. Nažalost, trenutno možemo da uradimo veoma malo. Nadamo se da će neko istupiti uskoro i udomiti ovu lepoticu – napisali su na Facebook-u.

U međuvremenu, Tori je izvršena intervencija na noktu, a sve je prošlo u najboljem redu. Nakon toga, nokat je krenuo da raste normalno. Pored toga, ova lepotica je primila sve neophodne vakcine.

stara macka petface

Nedugo zatim, za ovom starom mačkom, je krenulo da raste interesovanje. I napokon su usledile lepe vesti – Tori je našla novi dom. Tu priči nije kraj. U svojoj novoj porodici, ova maca koristi posip za obavljanje nužde. I tako je priča o lepotici Tori, zahvaljujući dobrim ljudima, dobila najbolji mogući epilog.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO) 

 

 

.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst„Fotografisao sam 8 siročića koji su odlučili da podele malo hrane sa psima, koje su usvojili“!
Sledeći tekst28 godina zatvora za čoveka koji je mučki ubio 7 pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime