Naslovna VESTI PSI SRCEPARAJUĆE: Čarli ima 10 godina, udomljen je sa ulice, a OVAKO IZGLEDA...

SRCEPARAJUĆE: Čarli ima 10 godina, udomljen je sa ulice, a OVAKO IZGLEDA NJEGOV STRAH OD PETARDI!

0
strah od petardi petface

Sigurni smo da mnogi ljudi, roditelji ali i najmlađi nisu ni svesni kakve opasnosti, strahovi i posledice idu uz “ratno novogodišnje ludilo”. Mislimo na petarde. Svake godine, nažalost, slušamo o deci koja su se – igrajući se ovim opasnim igračkama – ozbiljno povredili, o starijima koji usled pucanja ipod njihovih nogu – padaju na ulicama,… Naravno i o našim najboljim četvoronožnim prijateljima, kojima je ovaj period verovatno i najstresniji u toku godine!

HOĆEMO MEDIN ZAKON: Meda iz Subotice uginuo od srčanog udara izazvanog petardama!

U prilog tome govori i video koji smo upravo pronašli na stranici BBC Radio Scotland! Naime, kako su napisali u videu, ovo je reakcija psa Čarlija, koji ima 10 godina i koji je udomljen iz azila.

strah od petardi petface

-Snimano je dok je Čarli bio u domu, dok je napolju pucalo na sve strane – vatromet i petarde istovremeno! On se nekontrolisano trese, dok glasni prasci odjekuju napolju. Posvetite svojim ljubimcima više pažnje i nege u ovim danima, jer zabava za jedne može predstavljati pravu noćnu moru za druge, napisali su.

Snimak je nastao u Hamiltonu, a vlasnica Fiona je napisala da kroz ove muke prolaze svake godine.

– Prolazimo kroz ovo svake godine i ništa nam ne pomaže da umirimo reakciju, napisala je ona u opisu videa koji je pregledan preko 800 hiljada puta!

VELIKA TUGA: Vinston, nežni div, uginuo od srčanog udara zbog straha od vatrometa!

U video snimku od 30 sekundi, vidi se kako Čarli drhti na podu, dok ga vlasnica koja ga je udomila pre šest gdina pokriva i miluje, pokušavajući da ga uteši! U pozadini čujemo kako kaže da “ljudi nemaju pojma šta vatromet čini tebi i svim drugim psima”.

PRETUŽNO! PODELITE, Čarlijeva reakcija treba biti opomena SVIMA da odustanemo od upotrebe pirotheničkih sredstava u toku novogodišnje noći! ZABAVA ZA SVE, ZAR NE?!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVAŠKE KOD PASA I MAČAKA: Najčešće izazivaju iritaciju i svrab domaćinu!
Sledeći tekstVoditeljka “Dnevnika” Ivona se oprostila od svog ljubimca: “Volećemo te Cicko, zauvek”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime