Naslovna VESTI PSI STRAVIČNI ZLOČIN U FOJNICI: Zločinac iz Fojnice vatrenim oružjem presuđuje nedužnim životinjama!...

STRAVIČNI ZLOČIN U FOJNICI: Zločinac iz Fojnice vatrenim oružjem presuđuje nedužnim životinjama! (VIDEO)

0
stravicni zlocin u fojnici

,,Ko sebi daje za pravo hodati sa vatrenim oružjem u vreme policijskog časa i određivati sudbinu psima? Niko ko je bio umešan u ovo ubijanje neće proći nekažnjeno!’’ Ovako glasi objava “Udruženja za zaštitu životinja i okoliša Fortuna” iz Fojnice na njihovoj Fejsbuk stranici.

U četvrtak za vreme policijskog časa, u 22:35h dobili su dojavu da su se čuli pucnjevi i jauci pasa. Obavestili su policiju i uz njihovu dozvolu sa policijskim službenikom, otišli do parka u kome se zločin dogodio. Od dvanaest pasa na toj lokaciji, o kojima brinu, našli su samo jednog, koji je uspeo da pobegne. Nedaleko su našli beživotno telo ženkice. Sledećeg jutra je veterinar potvrdio da je upitanju ubistvo iz vatrenog oružja.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Osim ove ženke, nestala su još dva velika psa koja su bila sa njom u čoporu. Jedno od njih je majka osam štenaca koji su ,takođe, nestali. Jedno štene je nađeno mrtvo, a nije isključeno da je i ostale zadesila ista sudbina.  Štenci su imali samo mesec dana i i svima su im bili nađeni potencijalni udomitelji.

Članovi Fortune su potreseni ovim stravičnim zločinom i naglašavaju da je ovo jedna od najgorih i najtežih noći od postojanja Udruženja. Oni ne znaju šta se tačno dogodilo sa ostalim psima, ali znaju da su se toga dana u poslepodnevnim satima nalazili na uobičajenim mestima, jer ih mesecima hrane tamo. Iz tog razloga sumnjaju da su i oni uklonjeni.

Hasan Hodžić, pr Ministarstva unutrašnjih poslova SBK u izjavi za Radiosarajevo.ba potvrdio je da postoji prijava i da se se policija, bez obzira na trenutno stanje, intenzivno bavi i ovakvim slučajevima. Nažalost, to nije jedini slučaj, nedavno je u ovom gradu upucan vlasnički pas. Policija je identifikovala osobu koja je počinila to delo i preduzela sve propisane mere.

Članovi udruženja Fortuna traže od svih nadležnih organa da ispitaju situaciju i pronađu počinioca ovog nehumanog ubijanja i sklanjanja pasa.

Postavlja se pitanje svima, kako neko može hodati sa puškom za vrijeme policijskog sata i određivati sudbinu psima koji nisu bili agresivni? Osim što su ugrožene životinje koje se nisu mogle braniti, ugroženi su i građani ovog grada.

stravicni zlocin u fojnici

Nadamo se da ovakav zločin neće proći nekažnjeno. Niko ne sme da da sebi za pravo da nekome, tek tako, oduzme pravo na život. Sutra bi to mogao da bude neko od građana, nečiji pas ili nečije dete!

SVAKA ČAST: Akcije spašavanja i za vreme pandemije! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)
Sledeći tekstSVE ZA LJUBIMICU: Najluđa stvar koju je ova žena kupila psu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime