Naslovna VESTI PSI SUROVO TROVANJE U OBRENOVCU: Trovači ne staju – otrovana tri psa

SUROVO TROVANJE U OBRENOVCU: Trovači ne staju – otrovana tri psa

0
Trovanje u Obrenovcu

Pre nekoliko dana je objavljena vest da je ponovo bačen otrov sa namerom da se ubiju psi. Ovaj put je to učinjeno u Krtinskoj u Obrenovcu kraj Beograda. Trovač ili više njih su ponovo najverovatnije, koristili otrov koji je zabranjen za slobodnu prodaju.

Trovanje u Obrenovcu

Otrov je bio „upakovan“ u mesne prerađevine. Otrovana su tri psa od kojih je jedna kuja koja odnedavno ima štence. Snimci koje objavljujemo su izuzetno potresni i uznemirujući.

Pročitajte i šerujte: KRALJEVO: Napušteni, izgubljeni ili odbačeni… Da li ih neko prepoznaje?

Policija je obaveštena i izašla na lice mesta. Uobičajeno je napravljen uviđaj ali dok tužilaštvo ne izda nalog telo jednog psa koji je uginuo neće biti odneto na obdukciju kako bi se utvrdio pravi otrov koji je korišćen u ovom zločinu.

Autor objave je vidno bio uzbuđen i razigniran ponašanjem policije. Iako je mesto gde je bačen otrov pokriveno mnogobrojnim kamerama, snimci nisu pregledani. Svaki otrov koji se postavi na ulice i mesta koja su dostupna ljudima a posebno deci predstavlja veliku opasnost po zdravlje i život. Čini se da niko od odgovornih o ovome ne razmišlja. Kada to bude bilo važno policiji i pravosudnim organima, verovatno će biti kasno jer će nastradati neko dete.

Ne propustite: Bravoooo!!! EUSTAHIJE NIJE EUTANAZIRAN: Dobio je kolica, a sada mu se traži pravi dom!

Trovanje u Obrenovcu

Dva od tri otrovanih pasa su srećom preživeli. Jedan, po imenu Meda samo zahvaljujući brzoj intervenciji veterinara. Oba psa se sada oporavljaju i samo pukom srećom su dobili ovu bitku protiv zlotvora koji je pokušao da ih ubije na surov način.

Izvor:  Facebook Filip Radovanović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBravoooo!!! EUSTAHIJE NIJE EUTANAZIRAN: Dobio je kolica, a sada mu se traži pravi dom!
Sledeći tekstJOŠ JEDAN POMOR RIBE: Industrija i profit opet važniji od zdravlja i prirode!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime